FColor.bg дава на клиентите си удобен уеб мейл софтуер и календар

Уеб хостинг компания FColor.Bg (http:/www.fcolor.bg) обяви днес, че добавя нови услуги към хостинг плановете си. Едната от тях е интернет календар (Extcalendar), който позволява на клиентите на компанията да планират различни видове задачи и да ги разполагат в рамките на графичен календар. Календарът може да бъде поставен на даден уеб сайт, форум или други общностни уеб страници и по този начин да служи като индикатор за определени събития или пък да бъде използван сома от собственика на уеб сайта. Събитията могат да бъдат добавяни и към предварително зададени категории.
Интернет календарът е многофункционален и поддържа използването на различни езикови версии и позволява добавяне на потребители. Възможно е календарът да се ползва от затворена група потребители, които да изберат начина на визуализиране по дни, седмици или месеци, според това от какво имат нужда.
Другата програма, която е инсталирана на всички сървъри на фирмата, е уеб базиранаелектронна поща – RoundCube. Това е третият различен вид програма за проверка и използване на електронна поща, която FColor.bg предлага на клиентите си. Другите програми за поща са iIloha Mail и OverLook. Последната има външен вид подобен на Outlook Express.
„Възможността клиентите ни да имат избор е в основата на нашата бизнес философия. Трите вида програми за проверка на електронна поща са добри и на практика няма особена нужда от повече от една от тях Все пак ние, знаем, че клиентите ни имат различни предпочитания. Затова искаме да им дадем избор”, каза Станимир Димитров, ръководител на отдел „Техническа и софтуер разработка”.
От FColor.bg заявяват, че новият интернет календар ще позволи на клиентите им лесно и бързо да организират и подреждат своя бизнес и да организират начина си на работа във времето, както и да планират задачите си.
Интернет календарът е включен като предварително инсталирана услуга в четири от пакетите от на FColor.BG– Миди, Макс, Мега и Мулти Домейн хостинг план.
Наскоро FColor.bg обяви и инсталирането на флаш галерията Simple Viewer, чието най-важно предимство е, че спестява време на всеки, който иска да разгледа голям брой снимки или други дигитални изображения. Галерията има функция, при която всички снимки от избрана папка или категория се зареждат предварително и няма нужда да се чака зареждането им една по една.

Коментар