Рехави опашки за новия iPhone 8

Няколко фена на Apple пред магазин на компанията в австралийския град Брисбън

За първи път от няколко години насам феновете на Apple не се наредиха на големи опашки пред магазини на компанията, за да си купят новия iPhone 8, който бе пуснат в продажби днес, съобщи MacRumors.com.

Топ смартфоните iPhone 8 и iPhone 8 Plus, обявени наскоро от Apple, вече са налични в Нова Зеландия, Австралия, Япония и Китай, но големи опашки не се забелязват. Така например, преди отварянето на Apple Store в Сидни пред магазина са заснети едва 30-на души, докато в минали години опашките са наброявали по няколкостотин купувачи.

На друга снимка се виждат няколко фена на Apple пред магазин на компанията в австралийския град Брисбън. В социалната мрежа Twitter се появяват все повече публикации по темата, като преобладават мненията, че интересът към старта на продажбите на iPhone 8 и iPhone 8 Plus е слаб.

Същевременно, някои анализатори отбелязват, че юбилейният iPhone X, очакван на пазара по-късно тази година, ще повлияе негативно на предварителните поръчки и продажбите на iPhone 8 и iPhone 8 Plus. Предполага се, че много потребители на Apple ще изчакат излизането на флагмана, за да обновят устройствата си.

Apple набляга на няколко ключови технологии в iPhone X – такива са OLED екранът, безжичното зареждане и разпознаването на лице, за което допринася бионичният чип. По същество, това не са нови технологии на пазара, но компанията от Купертино има претенцията, че успява най-добре да имплементира вече появили се технологии в своите продукти.

Коментари по темата: „Рехави опашки за новия iPhone 8”

добавете коментар...

  1. Аман

    Ко ми дреме за опашки уееее, най-мразим да чакам балъци дет немат мангизи за арда без филтър, па на айфоня се точат.

  2. ха

    Балъците с пари никога няма да изчезнат, докато сме в този идиотски политически строй (говоря не за България, а за цвилизоващия свят и там където са се докопали да командват).

  3. оня

    Напротив, все повече хора ще имат пари и ще купуват по-евтини или по-скъпи продукти, които си заслужават цената.

  4. (c:

    В Китай предварителните поръчки за iPhone 8 вече минаха 4 милиона.

  5. Ganio

    От тук нататък – така ще е …. Балъците с пари са на изчезване.

Коментар