Стартира уеб приложение за фактуриране

Компанията МТР Дизайн стартира публична бета версия на уеб приложението Моите фактури. Безплатната услуга позволява на потребителя сам да създава, разпечатва и изпраща по имейл професионално оформени фактури, дебитни и кредитни известия, съобразени с изискванията на актуалното данъчно законодателство в България, съобщиха от разработчика.
С три стъпки новият потребител преминава от регистрацията за услугата до първото издаване на документи.
„Вярваме, че софтуерът като услуга, или т.нар. SaaS модел, ще намира все повече привърженици в България, особено сред дребния и среден бизнес, и именно затова решихме да инвестираме в този проект”, каза Николай Недев, съосновател и маркетинг мениджър на МТР Дизайн.
В момента компанията разработва допълнителна функционалност и обмисля възможността да предложи комплексно решение, като разшири проекта с уеб базирано приложение за управление на склад и CRM модул.
Очаква се SaaS моделът да придобива все по-голяма популярност на пазара у нас. Едни от най-успешните примери за приложение на SaaS в световен мащаб са в областта на CRM приложенията, които се използват за управление на контактите с клиенти.

Коментар