Контактите с НЛО извадени на светло

Британците разсекретиха архиви, съдържащи информация за контакти с неидентифицирани летящи обекти (НЛО). В началото на седмицата министерството на отбраната реши да вдигне завесата пред истории, които хората по цял свят очакват да научат с нетърпение.

Оказа се, че на острова нееднократно са се сблъсквали с феномена НЛО в периода от 1986 до 1992 година. На сайта на британския Национален архив са достъпни 19 файла от военното министерство, които разказват за срещите с НЛО.

Министерството обаче крие в ръкава още около 200 файла. Очаква се те да бъдат изнесени в следващите четири години, което ще разпали до крайност въображението на любителите на НЛО историите.

Една от най-интересните случки датира от 1991 година. Тогава пилот на самолет на авиокомпания Alitalia, приближаващ лондонското летище Хитроу, забелязал обект, който пролетял покрай управляваната от него машина и едва не я блъснал. И до ден днешен странният обект не е идентифициран.

Интерес предизвиква и историята на жена, която многократно е заявявала на британските власти, че е пристигнала на Земята от системата Сириус. Представящата се за извънземна твърди още, че нейният космически кораб се е разбил във Великобритания по време на Втората световна война.

Какви ли истории крият останалите 200 файла и защо е отложено тяхното разсекретяване…

Коментари по темата: „Контактите с НЛО извадени на светло”

добавете коментар...

  1. panzer

    daite realni istorii,a ne izmi6liotini

Коментар