Speedy Painter Portable – OpenGL програма за рисуване

С помощта на Speedy Painter Portable можете да създавате както оригинални изображения, така и да рисувате върху вече съществуващи картини

Създаването на оригинални дигитални рисунки е достъпно занимание, благодарение на множеството софтуерни инструменти за тази цел, всеки със свой набор от възможности.

Това, което отличава програмата Speedy Painter Portable, е фактът, че тя се базира на OpenGL – един от най-използваните стандарти в графичния дизайн, както и с някои функции, които се срещат по-рядко в приложенията от този тип.

Портативната версия на приложението има предимството, че не се нуждае от инсталиране и потребителят може да я пуска на всеки РС, до който има достъп.

Speedy Painter Portable се отличава с изчистен и интуитивен интерфейс и предоставя най-необходимите инструменти, вкл. четка с няколко опции на разположение. Освен да изберете желания тип ход на четката, можете да използвате текстура, за да направите дизайна по-интересен.

Ще можете също така да зададете размера, степента на непрозрачност и степента на твърдост на четката, като просто преместите съответните плъзгачи. Панелът с инструменти отляво включва всички бутони за рисуване и действия като „undo”, „redo”, „flip” или „save”.

С помощта на Speedy Painter Portable можете да създавате както оригинални изображения, така и да рисувате върху вече съществуващи картини, дори да запишете видео с целия процес и да го експортирате в AVI формат.

Speedy Painter Portable се усвоява лесно от начинаещи потребители, а опитните дизайнери могат да постигнат отлични резултати с нея. Но все пак възможностите на портативното приложение са ограничени.

Даунлоуд: Speedy Painter Portable

Коментар