Приложение на Brother улеснява печата на етикети

Обработката и печатът на етикети се извършват директно от смартфона или таблета с помощта на приложението iPrint&Label

Brother обнови мобилното си приложение iPrint&Label до версия 5.0, която предлага разширени възможности за обработка и печат на етикети, съобщиха от офиса на японския производител у нас.

iPrint&Label работи на мобилни устройства с iOS и Android и позволява безжичен печат към съвместими устройства на Brother, намиращи се в обхвата на използваната Wi-Fi мрежа.

Новата версия 5.0 на приложението добавя рамки и линии, преместване на обектите чрез влачене, оразмеряване и завъртане с жестове. Потребителите имат избор измежду стотици символи от наличната библиотека, могат да добавят изображения, снимки и лога, както и баркод, вкл. в популярните QR и 2D формати.

Предвидени са още възможности за вмъкване на дата и час, които се обновяват автоматично и така се „заверява” часът на отпечатване. Налична е опция за изчисляване и вмъкване на дата и час от типа „най-добро до” или „невалидно след”.

Версия 5.0 идва с подобрен, модерен интерфейс, който позволява достъп до шаблоните в една стъпка. Потребителите могат да включват контактна информация като име, телефонен номер и адрес от мобилното устройство.

Новата версия на софтуера за безжичен печат е разработена с отчитане на увеличеното разнообразие от устройства, на които работят потребителите на Brother

За удобство етикетите могат да се създават първоначално на компютър с помощта на софтуера P-touch Editor. Впоследствие те могат безжично да бъдат отпечатани, редактирани и съхранени в мобилното приложение iPrint&Label. Този подход дава гъвкави възможности на екипите, работещи с голям набор от различни устройства.

Възможностите на Brother iPrint&Label включват още създаване и печат на отличителни двуцветни етикети в черно и червено с помощта на иновативните етикетни принтери QL-810W и QL-820NWB.

Приложението работи също и с моделите PT-P900W и PT-P950NW, които предлагат разнообразни възможности за маркиране на офиси, магазини, инвентари, медицински обекти и сградни инсталации.

В списъка на съвместимите устройства попадат още QL-710W, QL-720NW и PT-P750W, принтерът за етикетиране в домашни условия PT-300BT CUBE, който се свързва чрез Bluetooth, и моделът PT-E550W – специално разработен за електротехници.

Новата версия на софтуера за безжичен печат е разработена с отчитане на увеличеното разнообразие от устройства, на които работят потребителите на Brother, коментира Ива Тотева, мениджър „Продажби и маркетинг” в Brother България. „Версия 5.0 на iPrint&Label позволява повече контрол на дизайна и създаване на етикети, които са по-въздействащи”, допълни тя.

Безплатното приложение Brother iPrint&Label може да бъде свалено от официалните магазини с приложения. Новата версия 5.0 е съвместима с епълски устройства под управление на iOS 9 или по-висока версия и с устройства под Android 4.4 или следваща версия.

Даунлоуд: Brother iPrint&Label за Android; Brother iPrint&Label за iOS

Коментар