Office 2019 идва с подобрени сигурност и анализ

Microsoft наблегна на подобрената система за сигурност в Office 2019

Microsoft представи нова версия на своя популярен офис пакет по време на конференцията Ignite 2017, която се провежда тази седмица в Орландо, щата Флорида. Office 2019 се очаква да стане публично достъпен през втората половина на 2018 г.

Новият пакет включва както познатите офис програми, така и някои модернизирани приложения, вкл. клиентски версии на Word, Excel, PowerPoint и Outlook, както и сървърни Exchange, SharePoint и Skype.

Microsoft наблегна на подобрената система за сигурност в текстовия редактор Word и на новите диаграми за анализ в електронната таблица Excel. Друго от популярните приложения, Power Point, получава подобрена анимация за по-нагледни презентации.

Добавени са и нови възможности за системните администратори. Разработчиците от Microsoft са подобрили функциите за сигурност, управлението на ИТ системите, гласовите възможности и удобството на работа.

Microsoft планира да направи Office 2019 публично достъпен през втората половина на 2018 година. Точните срокове за пускане на пакета не бяха разкрити, но се очаква компанията да ги обяви в близко време.

Коментар