Adata добавя аудио продукти към серията XPG

Аудио слушалките EMIX H30 идват с мощен бас и отделящ се микрофон

Тайванският производител на DRAM модули и флаш памети Adata Technology обяви, че въвежда собствени аудио аксесоари към своя XPG бранд. Новите продукти са насочени основно към геймъри и включват два модела аудио слушалки и усилвател.

EMIX H30 са аудио слушалки за глава с over-ear дизайн, които идват с мощен бас и 53-мм драйвери, дишаща мемори пяна, използвана за възглавниците на ушите, адаптираща се мека лента за глава и отделящ се микрофон.

EMIX I30 са леки и компактни in-ear слушалки, които също са подходящи за гейминг. Те имат 13,5-мм драйвери и могат да произведат собствен 5,2-канален съраунд звук със силен пространствен ефект.

EMIX I30 могат да произведат собствен 5,2-канален съраунд звук със силен пространствен ефект

Усилвателят SOLOX F30 е третият продукт, който Adata ще предлага както отделно, така и в комплект с EMIX H30. Той може да бъде ползван като външна звукова карта и усилвател за PC и Mac.

F30 доставя 7.1-канален виртуален съраунд звук и идва с четири предварително зададени аудио режима: игра, филм, музика и глас. Усилвателят има различни възможности за свързване и може да извежда звук към слушалки и тонколони едновременно или поотделно.

SOLOX F30 може да се ползва като външна звукова карта и усилвател за PC и Mac

I30 ще се предлага на цена от 99 евро, а комплектът F30+H30 ще струва 199 евро. От компанията не уточняват конкретни цени за българския пазар. XPG продуктите са съвместими с PC, Mac, гейминг конзоли (PS4, Xbox, Switch) и мобилни устройства без необходимост от драйвери.

Коментар