Nvidia се мести в триъгълен офис

Двуетажната триъгълна сграда на Nvidia има площ от 46 450 кв. метра и два подземни етажа с паркинги

Готов е новият централен офис на графичния разработчик Nvidia. Снимките на обекта в Санта Клара, Калифорния, разкриват футуристична постройка с формата на триъгълник.

Плановете на Nvidia за изграждане на нов дом във вид на два огромни триъгълника бяха огласени още през 2013 г. Но проектът на компанията остана в сянката на Apple, която започна строеж в Купертино на нова централа, наподобяваща космически кораб от бъдещето.

В крайна сметка, Nvidia реши да построи само единия от двата проекто-триъгълника. Сградата вече е на практика готова. Не е известно защо Nvidia се ограничи само до изпълнението на половината от своя първоначален проект и дали в бъде ще построи и втория триъгълник.

Проектът Nvidia Endeavor е изпълнен от Gensler. Двуетажната постройка има обща площ 46 450 кв. метра и в нея ще работят 2500 служители на графичната компания. Комплексът разполага с два подземни етажа с паркинги.

Коментари по темата: „Nvidia се мести в триъгълен офис”

добавете коментар...

  1. Данчо

    Колко скучно и обикновено изглежда отвътре новият им офис. Куца им дизайна и то на фирма за видео карти за компютърна графика. Прилича на това обущаря да си ходи със скъсани обувки.

  2. Mate

    Гледат от друг ъгъл

  3. Anonymous

    Не върви ли бизнеса
    почвай да строиш

  4. free

    На снимката ясно се вижда шестоъгълна сграда. Може би автора на статията е гледал други снимки.

Коментар