iPhone X излиза в срок, на 3 ноември

В редица големи градове по света се появиха рекламни билбордове с iPhone X

Информациите, че Apple ще отложи пускането на юбилейния iPhone X за началото на 2018 г., бяха опровергани от множество рекламни билбордове в различни градове по света, на които ясно се вижда датата 3 ноември.

При представяне на iPhone X миналия месец Apple оубяви именно 3 ноември като начало на продажбите на смартфона. Но някои анализатори предположиха, че компанията няма да смогне да пусне флагмана в срок, предвид появилите си информации, че качественото производсто е паднало под 10%, а първата партида от един милион бройки ще бъде готова едва през декември.

Някои пазарни наблюдатели дори излязоха с прогнози, че масовите доставки на iPhone X ще започнат чак през март 2018 г. Но тази седмица в мегаполисите по света се появиха рекламни пана на iPhone X, които потвърждават намерението на Apple да пусне смартфона на 3 ноември т.г.

Билбордове с iPhone X са забелязани в Торонто, Лондон, Токио, Сан Франциско и в редица други градове. Въпросите сега са колко голяма ще бъде първата партида и колко време след предварителната поръчка ще трябва да чакат феновете на марката, за да получат своя iPhone X.

Коментар