Стемо оглави класация за системна интеграция

Българската компания Стемо бе отличена за най-добър системен интегратор в класацията на в-к Пари „Стоте най-големи компании в ИКТ бизнеса в България”.  
Класацията е изготвена от агенцията за проучвания и анализи CBN-Pannoff, Stoytcheff & Co. и се базира на общи приходи от годишните финансови отчети за 2007 г.
„През изминалите години съсредоточихме усилията си в повишаване на качеството и стандарта на предлаганите услуги. Вярваме, че тази оценка е резултат от сериозните инвестиции на компанията в нашия екип”, каза Георги Тихов, управител на Стемо ООД.
Мениджърът отдаде значимото и на обученията за придобиване на различни сертификации, които компанията организира постоянно за своите специалисти, с цел да подобрява обслужването на клиентите.
Дейността на Стемо обхваща широк спектър от решения и услуги в областта на информационните технологии, вкл. висок клас ИТ инфраструктурни решения, критични бизнес приложения, комуникационни решения и др. Компанията разполага с национална структура от 15 собствени търговски офиса, сервизни бази и магазини, като годишно обслужва над 10 000 клиента.

Коментар