Nokia 8 в магазините на Виваком от ноември

Nokia 8 идва с изчистена версия на Android, което означава предварително инсталирани само най-необходимите приложения

Nokia 8, първият смартфон, който използва автентична холивудска технология, излиза в магазините на Виваком в началото на ноември, съобщиха от телеком оператора.

Устройството използва иновативна 360-градусова OZO аудио технология,  която записва и възстановява звука от три различни ъгъла – звук като на кино, който буквално потапя в музиката. Но истинските киноефекти на Nokia 8 са в изображението и по-точно във възможността да се разкаже всяка история от две гледни точки.

Иновативната технология, разработена съвместно с легендарната марка Zeiss, дава възможност на Nokia 8 не само да снима, но и да предава едновременно с трите си камери – две основни и една селфи, използвайки Dual-Sight режим. За първи път потребителят може не само да види, но и да предаде онлайн какво се случва от двете страни на телефона. При това, в реално време.

Nokia 8 идва с изчистена версия на Android, което означава предварително инсталирани само най-необходимите приложения, без никакви излишни апликации, които да товарят забавят работата на устройството. По-конкретно, смартфонът ще се предлага с обновената версия Android Oreo, а производителят се е погрижил и за регулярни месечни ъпдейти на софтуера.

Oперативната пaмeт на Nokia 8 e 4 GВ, а постоянната флаш-базирана памет е 64 GВ, с възможност за увеличение до 256 GВ. Телефонът разполага с мощен 4-ядpeн процесор Snapdragon 835 на Qualcomm, който гарантира висока производителност. Дисплеят е 5,3-инчов с резолюция 2560х1440 пиĸceлa, а камерите са по 13 мeгaпиĸceла.

Виваком пуска Nokia 8 в началото на ноември с цена от 28,90 лв. на месец в комбинация с план Smart U. Смартфонът е изпълнен в изящния цвят Polished Blue.

Коментари по темата: „Nokia 8 в магазините на Виваком от ноември”

добавете коментар...

  1. Иван

    Само реклама на ненужни функиции за един обикновен телефон.

Коментар