Ryzen Threadripper 1950X е топ иновация на CES 2018

AMD Ryzen Threadripper 1950X с архитектура Zen поддържа 16 ядра и 32 нишки

Високопроизводителният процесор за ентусиасти Ryzen Threadripper 1950X спечели наградата за най-добра иновация на предстоящото изложение CES 2018 в категорията „Компютърен хардуер и компоненти“, съобщи AMD.

Продуктите, участващи в тази престижна програма, се оценяват от жури от независими промишлени дизайнери, инженери и представители на ИТ медиите, които отличават забележителни постижения в дизайна и инженерното проектиране в областта на потребителската електроника в общо 28 категории.

Като един мощен чип за всичко, изграден за нуждите на разработчици, професионални създатели на съдържание и ентусиасти, процесорът AMD Ryzen Threadripper 1950X поддържа 16 ядра и 32 нишки и осигурява върхова производителност, базирана на архитектурата Zen.

Наградите за иновации на CES се спонсорират от Асоциацията за потребителски технологии (CTA), собственик и продуцент на CES – водещо изложение за потребителска електроника, което се провежда от 1976 г. насам.

Процесорът AMD Ryzen Threadripper 1950X ще бъде показан на CES 2018 от 9 до 12 януари 2018 г. в Лас Вегас, щата Невада, САЩ. Носителите на наградите „Най-добра иновация“ предстои да бъдат изложени на предварително събитие, което ще се проведе през ноември в Метрополитън павилион, Ню Йорк.

Коментар