Шопинг карнавал обещава Tomtop на 11 ноември

Широка гама от продукти е подготвил онлайн магазинът Tomtop за утрешния „11.11 шопинг карнавал”, по време на който търговците обявяват големи отстъпки за почти всички свои предложения.

Точки и купони дават шанс на купувачите да придобият по-изгодно един или друг продукт, като за целта е предвидена специална игра, която започва в петък срещу събота, на 11 ноември в 02:00 българско време (UTC 00:00). Участието в играта изисква регистрация в сайта на Tomtop.

Отстъпките влизат в сила именно след UTC 00:00 и ще останат валидни през целия ден в събота, уточняват от онлайн магазина. Потребителите от цял свят могат да избират различни продукти – смартфони, видеорегистратори, геймърски продукти, аксесоари и др. Ето няколко интересни предложения:

NES Game Machine е ретро мини конзола за игри на телевизора

Геймърската машина NES Game Machine във версия HD ще бъде достъпна за покупки на цена от само $26,99 (при регулярна цена $69,99). Това е класическа мини ретро ТВ геймърска конзола с възможност за ползване от двама играчи. Устройството включва 500 класически игри, не изисква геймърска карта, лесно е за използване и се явява идеален подарък за приятели. Освен конзолата комплектът включва два жични геймърски контролера (джойстици) и HD кабел за връзка с телевизора.

Графичният таблет HUION 1060PLUS намира множество творчески приложения

Друг привлекателен продукт, но за професионална употреба, е портативният графичен таблет за рисуване HUION 1060PLUS, с обявена цена $47,99 в деня на шопинг карнавала (регулярна цена $89,79). Това е дигитално устройство за рисуване, подходящо при създаване на илюстрации за списания, ревдактиране на изображения, индустриален архитектурен дизайн, дизайн на игри и карикатури, скициране, създаване на пейзажи, разпознаване на ръкопис и други приложения. Таблетът разпознава 2048 нива на натиск, има резолюция 5080 lpi, активна област 10×6,5 инча и презаредима писалка, съвместим е с Windows и Mac PC.

LEMFO LES1 може да замести смратфона при някои сценарии на употреба

С огромна отстъпка се предлага смарт часовникът LEMFO LES1 – само за $89,99 тази събота (при регулярна цена от $239,99). Моделът е представен като мултифункционален 3G смарт часовник, способен да замести смартфона в някои случаи. И наистина, устройството има впечатляващи хардуерни показатели – 1GB RAM, 16GB ROM и 4-ядрен процесор, слот за сим карти и 2MP HD камера за снимки и видео. С него можете да извършвате обаждания, да проверявате съобщения, да слушате музика, да ползвате GPS навигация… Освен това смарт часовникът е водоустойчив, като издържа дори на миене.

Car DVR Rear View Mirror Dash Camera Recorder прилича на огледало, но може да записва всичко

Изключително интересен е видеорекордeрът Car DVR Rear View Mirror Dash Camera Recorder. Това всъщност е двойна огледална камера, която изглежда точно като огледало за кола. Видеорекордерът пасва на мястото на огледалото за обратно виждане, като може да записва едновременно какво се случва отпред и вътре в колата, благодарение на предни и задни лещи. Устройството поддържа също монитор за паркиране, както и режим за снимки. Екранът е голям – 4,3 инча с резолюция Full HD. Цената на този атрактивен продукт ще бъде намалена до $28,99 в съботния ден (при регулярна цена от $43,91).