Започна най-големият шопинг фестивал 11.11 в Geekbuying

Грандиозният шопинг фестивал 11.11 на Geekbuying започна и ще продължи до 13 ноември

По традиция всяка година през ноември се провежда най-големият шопинг фестивал 11.11 на китайските онлайн магазини. Събитието е знаково за индустрията на електронната търговия – по време на фестивала се реализират най-големите продажби през годината. Ето какво е подготвил за 11.11 един от най-големите онлайн магазини Geekbuying.

Кампанията 11.11 на Geekbuying протича на 3 етапа, които са описани подробно на страницата 11.11 Shopping Guide. Възможностите за изгодни покупки на електроника и продукти от други категории са наистина атрактивни:

Ранният достъп, или Pre-Heat етапът, е от 31 октомври до 7 ноември, като в този период купувачите могат да се възползват от различни възможности, за да пазаруват по-евтино по време на кампанията.

Така например, абонамент за е-бюлетина на Geekbuying осигурява купон за 5% отстъпка за всеки продукт, предлаган от магазина.

Логването с акаунт в онлайн магазина (check-in) също носи сериозни ползи:

  • 2 дни: купон за 4% отстъпка
  • 3 дни: купон за 8% отстъпка
  • 5 дни: купон за 11% отстъпка
  • 6 дни: купон за 50% отстъпка за избрани продукти
  • 7 дни: безплатен подарък

Купоните и подаръците са валидни при пазаруване до 15 ноември, 16:00 (UTC+8), а количествата са ограничени, уточняват от магазина.

Флаш сделките са едни от най-атрактивните по време на шопинг фестивала 11.11

В допълнение, свалянето на мобилно приложение също носи отстъпки – с купони на стойност до $50 за над 2000 продукта, които са налични за покупка само през приложението. Такива са например:

В този „подгряващ” период посетителите на онлайн магазина могат да се възползват от т.нар. флаш сделки – множество продукти се предлагат на специални цени, които се обявяват всеки ден на уебсайта на Geekbying. Намаленията за някои продукти превишават 40%, според публикуваните обяви.

Купони за отстъпка до $100 могат да получат купувачите по време на шопинг фестивала 11.11

Супер продажбите 11.11 са от 7 ноември до 10 ноември. В този период купувачите могат да получат 11.11 купони и да спестят $50, $20, $10 или $3 в зависимост от стойността на поръчките – съответно над $600, над $300, над $100 и над $30.

Друга интересна опция е плащането с PayPal или кредитна/дебитна карта за получаване на моментална отстъпка от $10 при покупки на стойност над $200.

Сделките с „горещи” и „най-продавани” продукти също носят бонуси във вид на купони:

  • ZENDURE SuperBase Pro – купон за $100 отстъпка за поръчка над $1000, само в категория захранващи станции
  • Roborock S7 Pro Ultra – купон за $60 отстъпка за поръчка над $600, само в категория „умен” дом
  • ELEGLIDE – купон за $80 отстъпка за поръчка над $800, универсална
  • Sculpfun – купон за $10 отстъпка за поръчка над $50, универсална
  • ORTUR Laser Master 3 – купон за $20 отстъпка за поръчка над $30, универсална

Не по-малко атрактивни са и продажбите на продукти от супер брандове, където на всеки 48 часа се обявяват изгодни сделки с отстъпки до 50%.

Не е пропусната и атракцията с колелото на късмета, в която купувачите с късмет могат да се възползват от купони за големи отстъпки за горещи продукти от топ брандове.

От онлайн магазина обръщат внимание, че пазаруването от локални складове (в случая на територията на Европа) означава бързи доставки в рамките на 5 дни.

Пазаруването от складове в Европа осигурява бързи доставки на поръчаните продукти

72-часово лудо пазаруване е заключителният трети етап на фестивала 11.11 – това е периодът 11 ноември – 13 ноември. Купувачите могат да очакват на тези дати флаш сделки с отстъпки до 80%, обещават от онлайн магазина. Тогава е и последният шанс за използване на купоните, придобити по-рано.

Шопинг кампанията 11.11 в Geekbuying вече тече и всеки може да се възползва от огромно разнообразие оферти за електроника и други продукти със солидни отстъпки. Систематизирана информация с възможностите за получаване на купони, отстъпки и подаръци е публикувана и в блога на онлайн магазина.

Коментар