Tomtop с отстъпки и подаръци за Black Friday

Онлайн магазинът Tomtop обещава големи отстъпки по време на кампанията Black Friday и Cyber Monday, която ще продължи до 4 декември. В предложенията на магазина фигурират отстъпки до 70% и редица стимули за купувачите, вкл. подаръци. Подробности за кампанията с всички активности, които носят отстъпки при пазаруване, са достъпни на официалната Black Friday страница на Tomtop.

Ето няколко продукта на атрактивни цени в рамките на кампанията:

За сумата от 114,26 евро се предлага ценово-ефективен 3D принтер Anet A8 3D Printer, който има LCD екран, 5 бутона за лесни операции, поддържа SD карти и офлайн принтиране. Устройството работи с различни типове влакна, вкл. ABS, PLA, HIP, PP и Nylon, и е подходящо за печат на играчки и други предмети.

Функционален дрон за начинаещи MJX Bugs 5W FPV RV Drone пък е достъпен на цена от 139,76 евро. Този модел с атрактивен външен вид е оборудван с HD камера и може да записва и предава 1080p видео в реално време през безжична Wi-Fi връзка, поддържа множество функции за дистанционно управление и е способен да лети 15 минути с едно зареждане на батерията.

Eлегантна прахосмукачка-робот Xiaomi Xiaowa Smart Vacuum Cleaner се предлага на цена от 193,37 евро. С всмукателна мощност 1600Pa, умната машинка почиства педантично пода, вкл. ъглите и около мебелите, като премахва и най-дребните прашинки и косми от домашните любимци. Придружаващото мобилно приложение улеснява управлението на робота.

Още един продукт за дома е освежителят за въздух Xiaomi Smartmi Sterilization Humidifier, който струва в момента 113,38 евро. Това еко-устройство може да се използва във всяко помещение в дома, както и в офиси, СПА центрове и салони за красота, в хотели и на други места. Създава приятна атмосфера чрез добавяне на парфюм или етерично масло в пулверизатора.

За разлика от повечето ТВ приставки, MECOOL KIII PRO разполага с приемници DVB-S2/DVB-T2/DVB-C

Една необикновена ТВ приставка – MECOOL KIII PRO– е сред атрактивните предложения с цена от 86,13 евро. Необикновена е, защото освен стандартните за тези устройства портове и интерфейси, разполага също с приемници DVB-S2/DVB-T2/DVB-C за ефирна и кабелна телевизия. С тази джаджа ще превърнете телевизора или LCD монитора в мултимедиен център, свързан към интернет, за филми, игри, видео и други забавления, е поддръжката на DVB-S2/DVB-T2/DVB-C е сериозно предимство.

Коментар