Xiaomi Viomi SE на „гореща” цена за BlackFriday уикенда

Умната прахосмукачка Viomi SE ще улесни живота на всеки, който държи на чистотата в дома си

Един от най-желаните уреди за почистване на дома – роботизираната прахосмукачка Viomi SE – се предлага на намалена цена в големия онлайн магазин Geekbuying за уикенда на „Черния петък”. Моделът, маркетиран от Xiaomi, съчета 2-в-1 функционалност – сухо и мокро почистване – и улеснява потребителите с редица интелигентни функции.

BlackFriday цената на роботизираната прахосмукачка Xiaomi Viomi SE в момента е €279,49, като намалението е валидно при използване на купон за отстъпка black5. Това е само един от многото смарт уреди за дома, които се предлагат на намалени и промоционални цени в рамките на мащабна кампания Smart Home Essentials. Акцентът очаквано е върху уредите за почистване – в офертите фигурират множество прахосмукачки, вкл. ръчни и напълно автоматизирани, уреди за фитнес и здравословен живот, осветителни тела, джаджи и аксесоари за лична грижа, продукти за здравето и др.

Огромно разнообразие от продукти за умния дом са достъпни на Black Friday цени този уикенд

Какви са възможностите на Viomi SE? Това е робот 2-в-1, който поддържа сухо и мокро почистване, като предлага всмукателна мощност 2200Pa, лазерна навигация и издръжлива литиево-йонна батерия 3200 мАч, произведена от Samsung, за работа в продължение на 120 минути и почистване на помещения с площ от 200 кв. метра с едно зареждане.

Viomi SE се задвижа от японски безчетков мотор с голяма мощност. Обновеният вентилатор със скорост на въртене 1500 об./мин. подобрява ефективността на почистване. Усъвършенстваната LDS система за навигация изготвя бързо прецизни карти на помещенията и с помощта на изкуствен интелект роботът избира оптималния маршрут за почистване, избягвайки повторно обхождане на едни и същи стаи, без да се губи по пътя.

Viomi SE използва лазерна система за картографиране и AI алгоритъм за насочване

Прахосмукачката е оборудване с набор от 12 високочувствителни сензора, които следят различни показатели на окръжаващата среда, за да помогнат на смарт уреда да избягва препятствията по пътя си и да работи прецизно и интелигентно. Освен това японските гуми на робота са устойчиви на износване и му позволяват да преодолява безпроблемно препятствия с височина до 2 см.

Устройството има голям 300 мл резервоар за вода и кутия за прах с обем 200 мл, в която събира прах, косми, частици и други боклуци от пода. AI алгоритъм симулира ръчно и двупосочно почистване, за да може роботът да обхване плътно цялата площ на помещенията. Вградената електроника регулира прецизно водата при мокро почистване.

Viomi SE почиства прецизно прах, косми и малки частици от подове с различни настилки

Xiaomi Viomi SE може да се контролира дистанционно с помощта на смартфон и мобилно приложение – например, за планиране на почистването на отделните стаи и помещения на жилището. Предвидени са също опции за задаване на виртуални стени и площи, които не трябва да се почистват. И накрая, ако батерията се разреди по време на почистване, роботът се презарежда автоматично и продължава чистенето от мястото на прекъсване.

С всички тези възможности, Xiaomi Viomi SE Robot Vacuum Cleaner струва в момента €279,49 при използване на купон за отстъпка black5 в онлайн магазина Geekbuying. Прахосмукачката се доставя от склад в Чехия, като това на практика не я оскъпява (цената за доставка до България е $0,85 чрез CZ DHL Express).

Viomi SE има голяма всмукателна мощност и поддържа сухо и мокро почистване

Роботизираната вакуумна прахосмукачка Viomi SE е един от многото продукти в BlackFriday кампанията за смарт домакински уреди. Освен намалени цени, глобалният онлайн магазин предлага този уикенд и възможности за ползване на купон BLACK5 за 5% отстъпка, в зависимост от стойността на поръчката, но не повече от $15. Повечето продукти се доставят от европейски складове, с което могат да се избегнат допълнителни митнически такси и освен това доставките са по-бързи.

Коментар