Xiaomi Roidmi EVE CC – прахосмукачка-робот с автоматична станция

Роботът Xiaomi Roidmi EVE CC работи в тандем с автоматична станция за почистване

В европейските складове е налична на изгодна цена една от новите роботизирани прахосмукачки в гамата на Xiaomi – моделът Roidmi EVE CC, който включва автоматична станция и има всмукателна мощност 3800 Pa. Този стойностен продукт може да е чудесен помощник за всяко домакинство.  

Новата роботизирана прахосмукачка Xiaomi Roidmi EVE CC се предлага от глобалния онлайн магазин Geekbuying на цена от €269 след купон за отстъпка 2024SALE3 и безплатна доставка от европейски склад. Изработена е от матов бял цвят, с тъмно сиви елементи по конструкцията, тежи 2,8 кг, а включената в коплекта автоматичната станция има почти същото тегло – 2,6 кг.

Xiaomi Roidmi EVE CC е ефективен уред 2-в-1 за сухо и мокро почистване

Вграденият електрически мотор на EVE CC има мощност на засмукване 3800 Pa. Моделът поддържа четири режима на засмукване – безшумен, стандартен, балансиран и максимална мощност. Що се отнася до мощността на автоматичната станция, тя е 700 W.

Xiaomi Roidmi EVE CC е почистващ робот 2-в-1 – за сухо и мокро почистване. Разполага с вграден HEPA филтър и батерия с капацитет 3200 mAh, която осигурява автономна работа на уреда в продължение 180 минути, което е достатъчно за почистване на площ от 150 кв.м.

Xiaomi Roidmi EVE CC е способна да преодолява препятствия и да се пази от падания

Заслужават внимание възможностите на робота да преодолява препятствия до 20 мм и да изкачва наклони до 15°. Освен това интелигентните технологии, вградени в уреда, предпазват EVE CC от падания по стълбите. Важно качество на прахосмукачката е и нейната способност да изсмуква мръсотия до разстояние +/- 15 мм от стените.

Xiaomi Roidmi EVE CC е снабдена с резервоар за вода с обем 290 мл, докато контейнерът за прах има обем 260 мл. Това са достатъчно големи обеми за продължително използване на уреда, без да се налага човешка намеса. Голямо предимство в случая е и наличието на автоматична станция, в която роботът изхвърля самостоятелно боклука – това отнема само 12 секунди.

Автоматичната станция изсмуква боклука от Xiaomi Roidmi EVE CC за 12 секунди

Ще отнеме приблизително 190 минути за пълно зареждане на батерията от начална стойност под 10%, според спецификациите на производителя. Генерираният от прахосмукачката шум е по-малък от 76 dB.

Xiaomi Roidmi EVE CC използва усъвършенствана лазерна система LDS за картографиране на помещенията и навигация по време на почистването. Заслужава да се отбележат функциите за задаване на виртуални стени пред зони, в които не желаете да влиза роботът – например детската стая.

Можете да зададете виртуални стени, зад които Xiaomi Roidmi EVE CC не влиза

Работата с уреда е улеснена значително от мобилното приложение Xiaomi Home. То предлага опции за планиране на началото на почистването, създаване на споменатите вече виртуални стени, зоново почистване и дори забранени зони.

Xiaomi Roidmi EVE CC е придружена от разнообразни аксесоари – резервни торби, четки, филтри и мопове, както и кратка инструкция за използване и първо включване на уреда. Комплектът включва самата роботизирана прахосмукачка, автоматичната зарядна станция, захранващ кабел и оригиналните аксесоари от производителя.

Мобилното приложение улеснява значително работата с Xiaomi Roidmi EVE CC

Можете да купите почистващия робот изгодно тук: Xiaomi Roidmi EVE CC Robot Vacuum Cleaner – за €269 след купон за отстъпка 2024SALE3 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар