Liectroux V3S Pro – почистващ робот с AI функции

Liectroux V3S Pro е интелигентен робот, който осигурява спокойствие на домакините

Прахосмукачките първи се подадоха на роботизация. Днес е нещо обичайно в повечето домове да шетат компактни и умни машинки, които отменят хората в рутинна дейност като почистването. Сега тези роботи се сдобиват и с функции на изкуствен интелект (AI), които са особено актуални напоследък. Представяме един бюджетен модел с вграден AI чип. 

Роботизираната прахосмукачка Liectroux V3S Pro Robot Vacuum Cleaner предлага две в едно функционалност – сухо и мокро почистване, голяма всмукателна мощност и интелигентни функции, подкрепени от AI чип. При това моделът запазва достъпна цена – можете да го купите от онлайн магазина Cafago само за €144,15 с безплатна доставка от европейски склад.

Liectroux V3S Pro почиства старателно дървени и други подове, както и килими

Всмукателната мощност на робота е голяма, 4000 Pa, което предполага задълбочено почистване на пода, включително стерилизация. Уредът използва безчетков двигател с честотно преобразуване и висока скорост, който същевременно работи тихо (40-50dB). Поддържат се няколко режима на почистване: зигзаг, по протежение на стената и завъртане, U-образно завъртане и почистване по график.

Liectroux V3S Pro прави автоматично карта на цялото жилище, след което изготвя оптималната схема за почистване, отчитайки преградите. Роботът е доста умен – запомня къде е почистено и къде не, а освен това компенсира липсващите зони и ръбовете на стените, за да не остане в крайна сметка място, което не е почистено старателно.

Liectroux V3S Pro може да се управлява удобно от мобилно приложение или с дистанционно

Управлението на робота е максимално улеснено. Можете да го командвате по всяко време от разстояние през Wi-Fi и мобилно приложение, включително да планирате почистването. Пътят на почистване се вижда в мобилното приложение, така че с един поглед ще добиете представа как върви работата. Разбира се, можете да управлявате уреда и от дистанционното, включено в комплекта.

Зад много от функциите на Liectroux V3S Pro стои чип с възможности за изкуствен интелект. Той не само подобрява вътрешното засмукване, но също така координира поредица от полезни външни функции като автоматично презареждане, интелигентно предотвратяване на сплитане, сблъсъци, падане и други опасности за робота.

Liectroux V3S Pro се зарежда автоматично, когато батерията слезе под определен минимум

Тази умна прахосмукачка е оборудвана с издръжлива батерия 4400 mAh, която има дълъг експлоатационен живот и може да почисти голяма къща. С едно зареждане чисти в продължение на 90-120 минути. Роботът лесно засмуква праха и боклука върху дървени подове, мраморни подове и керамични плочки, а също така може да събира прах и малки частици от килими (височина под 1 см).

Liectroux V3S Pro се зарежда автоматично (пълното зареждане отнема 4-5 часа). Алгоритъмът за запомняне на координатите позволява на робота да анализира околната среда и да намира пряк път за презареждане на изтощената батерия. Ако станцията за зареждане (включена в комплекта) не е наблизо, след приключване на почистването роботът ще се върне в първоначалната точка с достатъчно останала мощност.

Liectroux V3S Pro създава карта на помещенията и навигира умело по време на почистването

Както казахме, прахосмукачката поддържа сухо и мокро почистване. Оборудвана е с резервоар за вода 300 ml, като същевременно е лека – тежи около 2 кг, а размерите ѝ са 32x32x7,8 cm. Комплектът включва кутия за боклука, резервоар за вода и моп, станция за зареждане, HEPA филтър, странична четка, дистанционно управление, адаптер, почистваща четка и документация.

Можете да купите умната прахосмукачка тук: Liectroux V3S Pro Robot Vacuum Cleaner – само за €144,15 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар