Bang & Olufsen обяви Шарл Льоклер за посланик на марката

Шарл Льоклер е фен на Bang & Olufsen от много години и използва техните продукти всеки ден (снимка: Bang & Olufsen)

Bang & Olufsen обяви Шарл Льоклер за глобален посланик на марката, което отбелязва старта на една вълнуващо сътрудничество. Двете страни ще си партнират, за да насърчат смислени дискусии относно звука и да продуцират креативни кампании и събития, както и “limited-edition” продукти, създадени от датската марка за аудио произведения. 

Шарл Льоклер е известен като един от най-талантливите пилоти във Формула 1 от сегашното поколение. Извън своята брилянтна състезателна кариера, която му е донесла световно признание, монегаскът си е изградил репутация като талантлив музикант със страст към свиренето на пиано, композирането и записа на собствена музика, докато изразява мислите си за важната роля на музиката в неговия живот.

„Моят професионален живот е подчинен на прецизността и представянето и звукът играе важна роля в това отношение. Автомобилите, които шофирам, са чудо на инженерното изкуство и звукът, който създават, ме информира за решенията, които трябва да направя за части от секундата”, каза Шарл Льоклер.

„Вниманието към тези звуци е тренирало моя слух  да чува по по-различен начин, така че качеството на звука играе съществена роля в моя живот. Затова когато слушам музика, искам чистота на звука и баланс в настройките, който разкрива музиката по нови начини и ме доближава до изпълнителя”, допълни Льоклер.

Той е фен на Bang & Olufsen от много години и използва техните продукти всеки ден. „Марката се характеризира с яснота и топлота на звука, които ми помагат да се откъсна от света на състезанията и ме пренасят на място, където се чувствам свързан с изпълнителя. Затова това партньорството се случва толкова естествено”, сподели пилотът от Формула 1.

[related-posts]

В преследването на красиви аудио преживявания на преден план, Bang & Olufsen стартира това партньорство с вълнение, обяснява CEO-то Кристиан Тиар:

„Особено удовлетворени сме да привлечем Шарл към марката. Споделяме същата наслада от представянето и майсторската изработка, както и страстта към музикалните изпълнения, които ни доближават до музикантите, които обичаме. Не можем да си представим по-добър партньор, с който да се развиваме и да създадем общност, обединена от красивия звук”.

Bang & Olufsen наскоро направи селекция от млади звезди, които да спечелят Gen Z аудиторията. Тя включва китайската M-Pop звезда Лей Жанг. Шарл Льоклер ще се присъедини към колегата си от Формула 1 Фернандо Алонсо като глобален посланик на датската марка за аудио произведения, основана през 1925 г. от Петер Банг и Свенд Олуфсен.

Коментар