Liectroux HCR-09 – мощен робот за почистване на прозорци

Liectroux HCR-09 почиства ефективно прозорци и други стъклени повърхности

Почистването на дома се превърна в основно поле за изява на роботите. Но не само грижата за подовете и мебелите подлежи на автоматизация. Миенето на прозорците също попада в сферата на дейност на роботите. Ето по-долу един ефективен и достъпен уред за тази цел.

Роботът за почистване на прозорци Liectroux HCR-09 предлага голяма всмукателна мощност 2800Pa и три автоматични режима на работа, със силна абсорбация и плавно движение. Цената на този практичен уред за дома и офиса е отлична – роботът струва само €83,69 в глобалния онлайн магазин и се доставя безплатно от европейски склад.

Роботът се управлява дистанционно и симулира избърсване с ръка

Роботът използва технологии, които симулират избърсване с ръка чрез въртеливи и усукващи движения на два диска, за да премахне ефективно мръсотията от стъклото. Първо, със „завъртане на A-колело” премахва повечето от плаващия прах, а след това, със „завъртане на Б-колело”, отстранява петна от мръсотия и вода. Важни характеристики са сензорите за разпознаване на ръбове и дистанционното управление.

Що се отнася до режимите за автоматично почистване – те са три и се активират с едно натискана на бутон. Liectroux HCR-09 може да почиства автоматично по маршрути отгоре-надолу, отляво-надолу и отдясно-надолу, които реално покриват нуждите от ефективно измиване на прозорците.

Отдолу са разположени два диска, които извършват въртеливи и усукващи движения

Роботът има голям обсег. Кабелът, с който е свързан към захранващата мрежа, е дълъг общо 5,5 метра – 1,5 м от контакта до адаптера и още 4 м от адаптера до робота. Това позволява удобно почистване на големи прозорци и стъклени повърхности, дори и контактът да не е непосредствено до тях.

С произведен в Япония безчетков мотор, Liectroux HCR-09 може да предложи висока скорост на почистване – до 5 минути на квадратен метър. А вакуумното засмукване е стабилно, без приплъзване или изместване. Почистваща кърпа с висока плътност, включена в комплекта, помага за ефективно отстраняване на всички видове мръсотия, прах и частици.

Liectroux HCR-09 е компактен и лек – тежи само 1,1 кг, но е доста мощен

Роботът е приложим за почистване на различни стъклени повърхности, с всякаква дебелина, като прозорци, огледала за баня и стъкла в рамка, а също и за мраморни стени. Интересното е, че разполага с вградена система за непрекъсваемо захранване (UPS), която осигурява защита при изключване на захранването и поддържа работата на робота в продължение на 20 минути.

Liectroux HCR-09 се предлага в бял цвят, захранва се от стандартно напрежение AC110-240V 50/60Hz през адаптер 24V/3,75A, има номинална мощност 90W и генерира шум около 70 dB. Вградената батерия е с капацитет 650mAh. Това е компактен и лек уред – има размери 295x145x118 мм и тежи 1,1 кг.

Liectroux HCR-09 се доставя с всичко необходимо за пълноценно използване на робота

Комплектът включва основното тяло, захранващ адаптер, бутилка за вода, 8 кърпи за почистване, дистанционно управление, предпазно въже, 2 пръстена за почистване и документация.

Можете да купите почистващия робот тук: Liectroux HCR-09 Window Cleaning Robot – за €83,69 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар