Xiaomi Mijia 3C – модерен и достъпен почистващ робот

Роботът Mijia 3C предлага ефективно почистване на пода на достъпна цена

Портфолиото от роботизирани прахосмукачки на Xiaomi включва някои достъпни като цена модели с бранда Mijia, които са много популярни по света. Един от тях е Xiaomi Mijia Mi Robot Vacuum-Mop 3C, който съчетава сухо и мокро почистване на поносима цена за всяко домакинство. Ето какво може да очаквате от него.

Почистващият робот Xiaomi Mijia Mi Robot Vacuum-Mop 3C има голяма всмукателна мощност 4000Pa и лазерна навигация, но цената му е изключително привлекателна – моделът се предлага сега само за €185,99 от глобалния онлайн магазин Cafago, с безплатна доставка от европейски склад. Изглежда доста изгодна сделка.

Почистващият робот Mijia 3C е компактен и елегантен, с дизайн в бяло и сиво

По отношение на дизайна, роботът е компактен и елегантен. Направен е в характерния стил на Mijia, бял със сиво покритие отгоре, където са сензорите на камерата и бутонът за захранване, разположен отстрани.

Mijia 3C разполага с LDS лазерна навигация, която му помага да сканира прецизно помещенията за почистване с пълна видимост от 360°. Роботът бързо идентифицира домашната среда и създава точна карта. Лазерът има обхват на сканиране до 8 м, работи с честота на вземане на проби 2k в секунда и висока точност в рамките на 2,5%.

Двигателят на Mijia 3C осигурява голяма всмукателна мощност 4000 Pa

Моделът е оборудван с мощен безчетков мотор със сила на засмукване до 4000Pa и четиристепенно управление на засмукването, който може да поема всички видове прах. Дизайнерското решение две в едно – кутия за прах и резервоар за вода – прави обслужването по-лесно и удобно.

При почистване на пода заедно с измиване, Mijia 3C следва дългообразни и Y-образни почистващи пътеки, като така имитира човешките движения. Резултатът е по-голяма ефективност на почистването, подобно на ръчното, с повтарящо се избърсване и бързо премахване на петна.

Този почистващ робот е гъвкав и пъргав, с множество сензори

Роботът има иновативен резервоар за вода с електронно управление. Водата се изхвърля равномерно, така че подът да бъде предпазен от наводняване. Освен това устройството може да контролира обема на водата в три блока, благодарение на което ще отговори на нуждите от почистване на различни подове.

Mijia 3C има множество вградени сензори за предотвратяване на сблъсък и захващане. Налични са също сензори, които интерпретират сложните среди около робота. Доставя се заедно с батерия с капацитет 2600 мАч, база за зареждане, различни четки и мопове.

По време на почистване Mijia 3C имитира човешките движения за по-висока ефективност

За улеснение на потребителите, роботът може да се контролира чрез приложението Mijia, което поддържа дистанционно управление на прахосмукачката, вкл. планиране, проследяване на прогреса на почистване в реално време, избор на режим на почистване, задаване на стаи и зони и други функции. Налична е възможност и за гласов контрол чрез Xiao AI.

Можете да купите почистващия робот тук: Xiaomi Mijia Mi Robot Vacuum-Mop 3C за €185,99 с безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар