ILIFE G9 Pro – почистващ робот 2-в-1 със станция за боклука

ILIFE G9 Pro е практично решение със станция за самостоятелно изпразване на боклука

Роботизираните прахосмукачки не са непременно скъпи. На пазара се предлагат ценово-ефективни модели с практична функционалност, която ще отговори на нуждите на повечето домакинства. Представяме един такъв продукт с атрактивни възможности и още по-атрактивна цена.

Прахосмукачката-робот ILIFE G9 Pro е уред “2-в-1” за сухо и мокро почистване и едно голямо предимство – станция за самостоятелно изпразване на боклука. Цената на модела е изключително изгодна – само €129 след купон за отстъпка GKBLFG9P в глобалния онлайн магазин Geekbuying, с безплатна доставка от европейски склад.

ILIFE G9 Pro е “две в едно” робот – прахосмукачка и моп – за сухо и мокро почистване

ILIFE G9 Pro ще почисти цялостно жилището ви от прах, дребни боклуци, косми и петна по пода, благодарение на комбинацията от прахосмукачка и моп, както и на вградените няколко режима на работа в отговор на конкретните нужди. А защитите от колизии и падане гарантират безопасната работа на прахосмукачката, когато срещне препятствия по пътя си.

Този уред впечатлява със саморегулираща се всмукателна мощност от 3000 Pa, която прониква дълбоко в килимите и отстранява щателно мръсотия, отломки, косми от домашни любимци и други замърсявания. Роботът оставя след себе си чисти подове, включително ъглите. При това има нисък профил от само 79 мм, което му позволява да почиства и под мебелите.

ILIFE G9 Pro има ниска профил и почиства ефективно под мебелите

Включената в комплекта на ILIFE G9 Pro станция за самопочистване с мощност 12 000 Pa автоматично изпразва отделението за боклук на робота, което е с обем 200 ml, в торба за еднократна употреба с вместимост 2,5 l. Това решение ще ви спести досадното ръчно изпразване на боклука за дълъг период от време – за около 7 седмици при обичайната честота на почистване. Когато торбата в станцията се напълни, просто я изхвърляте.

Роботът позволява регулиране на потреблението на вода за почистване на пода. Можете да изберете от три различни опции за обем на водата, за да контролирате консумацията и влажността на почистващия препарат според замърсяването на пода. Резервоарът за вода е 200 ml.

Вградените защитни механизми предпазват ILIFE G9 Pro от сблъсъци

ILIFE G9 Pro е снабдена с издръжлива презареждаема батерия, която осигурява работа до 100 минути. Когато батерията е на привършване, роботизираната прахосмукачка се придвижва самостоятелно до станцията за презареждане.

Този почистващ робот е лесна за използване и удобен за управление. Съвместимостта с Google Home или Amazon Alexa позволява да го пускате и спирате дори с прости гласови команди за още по-удобно автоматично почистване. Можете да управлявате уреда и от мобилно приложение.

Можете да купите почистващия робот тук: LIFE G9 Pro Robot Vacuum Cleaner заедно със станция за самопочистване – за €129 след купон за отстъпка GKBLFG9P и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни. Версията ILIFE G9 без станция се предлага за €89 след купон GKBLFGG9, също с безплатна доставка от европейски склад.

Коментар