Liectroux HCR-09 – робот за почистване на прозорци

Роботът Liectroux HCR-09 автоматизира рутинната работа по почистване на прозорците

Какви ли не удобства вече имат обитателите на модерния дом. Наред с масово разпространените прахосмукачки-роботи навлизат и умните роботи за почистване на прозорци. Много домакини ще си отдъхнат. Ето защо.

Мощен и интелигентен робот за измиване на прозорци и други повърхности – това е Liectroux HCR-09, който се предлага сега на доста атрактивна цена от €89,29 в глобалния онлайн магазин Cafago, с безплатна доставка от европейски склад. Устройството включва няколко автоматични режима и дистанционно управление, които улесняват максимално използването му.

Liectroux HCR-09 е компактен, лек и функционален почистващ робот

Роботът се отличава с голяма всмукателна мощност 2800Pa и три три режима на почистване, силна абсорбция и плавно движение, с автоматично регулиране на налягането. Тази практична самообучаваща се машинка симулира избърсване с ръка за премахване на мръсотията от стъклото чрез въртеливи и усукващи движения на два диска, което я прави особено ефективна в почистването.

Liectroux HCR-09 разчита на безчетков японски мотор и е способен да почисти педантично 1 кв. метър стъкло за не повече от 5 минути. Първо със „завъртане на колело А” ще премахнете повечето от плаващия прах, а след това със „завъртане на колело B” ще премахнете петна от мръсотия и вода от повърхността, която почиствате.

Роботът Liectroux HCR-09 имитира ръчно почистване с въртеливи и усукващи движения

Вакуумното засмукване е стабилно, без приплъзване или изместване. Приложената почистваща кърпа с висока плътност помага за ефективно отстраняване на всички видове мръсотия, прах и частици. Многократната ѝ употреба е в полза на намаляване на разходите и опазване на околната среда.

Liectroux HCR-09 може да се прилага за почистване на стъкло с всякаква дебелина, като прозорци, огледала за баня и стъкла в рамки, но също и за мраморни стени. Работи сравнително тихо – шумът е 70 dB, според спецификациите на производителя – и разпознава автоматично рамките на прозорците. Трите режима на почистване са “от горе надолу”, “от ляво надолу” и “от дясно надолу”.

Кърпите за многократна употреба са направени с грижа за разходите и околната среда

Нещо повече, роботът има вградена система за непрекъсваемо захранване (UPS) и ще продължи да работи в продължение на 20 минути, ако токът спре по някаква причина. Батерията е с капацитет 650 MAh, а захранващият кабел е достатъчно дълъг – 4 м от робота до адаптера (24V, 3.75A) и още 1,5 м от адаптера до стандартния електрически контакт (AC110-240V, 50/60Hz), или общо 5,5 м.

Liectroux HCR-09 е компактно и леко устройство – има размери  295х145х118 мм и тежи само 1,1 кг. В комплекта на почистващия робот влизат основното тяло, адаптер, бутилка за вода, 8 кърпи за почистване, дистанционно управление, предпазно въже, пръстени за почистване и документация.

Роботът Liectroux HCR-09 се управлява лесно и удобно с включеното в комплекта дистанционно

Можете да купите робота за почистване на прозорци тук: Liectroux HCR-09 Window Cleaning Robot – за €89,29 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар