Xiaomi Roidmi EVE CC – нова прахосмукачка робот на промо цена

Роботът Roidmi EVE CC се предлага в комплект с автоматизирана станция

Мощна роботизирана прахосмукачка с автоматична станция е едно от топ предложенията в започналата кампания 11.11 на водещите онлайн магазини в света, която по традиция се провежда в началото на ноември с атрактивни цени за хитови продукти.  

Новият почистващ робот Xiaomi Roidmi EVE CC идва с всмукателна мощност от цели 3800 Pa, а промоционалната цена в глобалния онлайн магазин Geekbuying е изключително атрактивна – €250,16 след купон за отстъпка GKB231120 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни. Нещо повече, при плащане през PayPal, Klarna и кредитна/дебитна карта ще получите допълнителна отстъпка от близо €10  – за крайна цена от €240,74.

Роботизираната прахосмукачка Roidmi EVE CC съчетава умело сухо и мокро почистване

Брандът Roidmi е популярен в Китай и е част от огромната екосистема на Xiaomi. Новият модел Roidmi EVE CC заслужава специално внимание заради голямата всмукателна мощност и автоматичната станция, с която се доставя. Роботът е атрактивен и като дизайн – изпълнен е в матов бял цвят, с тъмно сиви елементи по конструкцията, както и по автоматичната станция. Самата прахосмукачка тежи 2,8 кг, малко повече от автоматичната станция, която е с тегло 2,6 кг.

Roidmi EVE CC поддържа четири режима на засмукване – безшумен, стандартен, балансиран и максимална мощност, за да отговори на различни нужди и предпочитания. Капацитетът на резервоара за вода е 290 мл, а контейнерът за прах има обем 260 мл.

Xiaomi Roidmi EVE CC има впечатляваща всмукателна мощност от 3800 Pa

Тази роботизирана прахосмукачка може да работи автономно в продължение на 180 минути с едно зареждане на батерията, която е с капацитет 3200 мАч. Това означава да почистите площ приблизително 150 кв. метра, колкото един просторен апартамент или етаж от къща.

И тук идва ролята на автоматичната станция, която придружава Roidmi EVE CC. Само 12 секунди са достатъчни за автоматично изпразване на събраната мръсотия в станцията. А повторното зареждане на изразходваната батерия до пълния ѝ капацитет ще отнеме на автоматичната станция около 190 минути.

Връзката с мобилно приложение Xiaomi Home улеснява почистването

Важно е да подчертаем, че Roidmi EVE CC разполага с интегриран HEPA филтър и поддържа режим на моп. Освен това прахосмукачката е способна да изкачва наклони до 15°, да преодолява препятствия до 20 мм и да изсмуква мръсотия дори на разстояние до +/-15 мм от стената.

Като предимство на Roidmi EVE CC се изтъква и връзката с мобилното приложение Xiaomi Home. С негова помощ може да планирате началото на вакуумирането, да задавате виртуални стени и дори забранени за почистване зони.

С помощта на мобилното приложение можете да зададете виртуални стени

Очаквано, този робот използва интелигентна навигация за избягване на препятствия. Ново поколение LDS лазерна навигационна технология сканира точно домашната среда и бързо изгражда карта на цялата къща.

В комплекта на Roidmi EVE CC влизат оригинални аксесоари от производителя, наред с автоматичната зарядна станция и захранващ кабел с EU щепсел. Налични са резервни торби, четки, филтри и мопове, както и кратка инструкция за използване на робота.

Автоматизираната станция се грижи за зареждането на батерията и събирането на боклука

Можете да купите почистващият робот на промоция тук: Xiaomi Roidmi EVE CC Robot Vacuum Cleaner – за €250,16 след купон за отстъпка GKB231120 и безплатна доставка от европейски склад на Geekbuying в рамките на няколко работни дни. При плащане през PayPal, Klarna и кредитна/дебитна карта ще получите допълнителна отстъпка от €9,42 и крайната цена става €240,74.

Коментар