БТК актуализира абонаментните планове „У дома”

БТК Груп актуализира от началото на ноември своите абонаментни планове „У дома”. Включените минути във всички пакети вече ще важат и за разговори към vivatel и международни дестинации, без това да се отразява на месечния абонамент, съобщиха от телекома.
Досега минутите на БТК „У дома” можеха да се използват само за градски и междуградски разговори.
Принципът ще важи за всички пакети „У дома”, които БТК предлага, както за новите, така и за съществуващите клиенти на телекома. Преминаването към новите планове ще се извършва автоматично, без да е необходимо клиентите специално да заявяват промяната.
От 1 ноември влиза в сила и най-новата оферта за БТК „У дома 250”. Тя включва освен 250 минути за разговори към vivatel, фиксирани телефони в Европа, фиксирани и мобилни оператори в САЩ и Канада, но и допълнителни 1000 минути, които клиентите ще могат да използват за разговори в цялата страна в мрежата на телекома.

План
Месечен абонамент
с ДДС
Включени минути в абонаментния план
Важат за разговори
Селищни
Междуселищни
Международни Първа група
vivatel
У дома 250
24.00
1000
 
 
250
 
 
У дома 150
18.00
150
У дома 50-прав
13.80
50
У дома 50 -дуплекс
13.20
50

Клиентите на планове от групата „У дома” могат да говорят в мрежата на БТК за 0 ст. на минута и след изчерпване на включените в пакета минути,като заплащат първоначалната цена за разговор от 13 ст. Това е възможно през половината денонощие в работните дни – от 20 до 8 часа и денонощно през почивните дни и официалните празници. 

Коментар