Безплатен Windows 10 на Black Friday

В надпреварата за привличане на клиенти от Kozelat.com обявиха безплатен лиценз за Windows 10 към всеки обновен лаптоп или компютър, закупен на 24 ноември

Тазгодишният Черен петък се очертава атрактивен в българските онлайн магазини. Станалият традиционен в последните години и у нас последен петък на месец ноември обещава интересни оферти на компютри, лаптопи, таблети, компютърна периферия, а вече и на лицензи за Windows 10 Home.

В надпреварата за привличане на клиенти с агресивни оферти от Kozelat.com обявиха безплатен лиценз за Windows 10 към всеки обновен лаптоп или компютър, закупен от сайта им на 24 ноември, в деня на Черния петък (Black Friday).

„Избрахме по-нетрадиционен подход да се обърнем към всички, които решат да закупят обновена компютърна конфигурация, и да им подарим операционната система”, коментира Галя Степанова, маркетинг мениджър на Kozelat.com. „За първи път към традиционните ни намаления на обновена техника добавяме безплатен Windows лиценз и 12 месеца гаранция”, допълни тя.

Общата генерирана отстъпка при покупка на лаптоп или компютър с безплатен Windows 10 може да достигне 60% в деня на Черния петък в онлайн магазина Kozelat.com

Офертите за комплект от обновен хардуер и лиценз за операционна система на агресивно ниски цени не са нещо ново за пазара в Западна Европа, но тепърва навлизат в България. Изчисленията ни показват, че общата генерирана отстъпка при покупка на лаптоп или компютър с безплатен Windows 10 може да достигне 60% в деня на Черния петък.

От Kozelat.com обещават и атрактивни цени за смартфони от Apple, таблети, монитори и друг хардуер на 24 ноември. Изрично условие е поръчката да бъде направена в рамките на самия петъчен ден, като всички Black Friday продукти на Kozelat.com ще могат да бъдат купувани и на изплащане, което също е новост за родния пазар по време на кампанията Черния петък.

Коментар