LEAGOO с големи BlackFriday отстъпки в Tomtop

LEAGOO S8 и LEAGOO KIICAA MIX се предлагат с големи отстъпки по време на Черния петък

Два от най-атрактивните смартфони на компанията LEAGOO са достъпни с голяма отстъпка тази седмица в кампанията BlackFriday в онлайн магазина Tomtop. Това са моделите LEAGOO S8 и LEAGOO KIICAA MIX, ограничен брой от които ще се продават за $79,99 по време на Черния петък.

Флагманът LEAGOO S8 се предлага с $90 отстъпка от цената!

Ето и ключовите характеристики на LEAGOO S8:

Дисплей: 5,72-инчов Sharp 1440x1080p в съотношение 18:9
CPU: MT6750T 1.5GHz
RAM: 3GB
ROM: 32GB
Задна камера: Sony 13.0MP + 2.0MP
Предна камера: OV 8.0MP + 2.0MP
Батерия: LG 2940 мАч с бързо зареждане 5V2A
Пръстов отпечатък: 360° преден ID скенер 
Цена на дребно: $169,99

Това е пърият в света безрамков (full-screen) смартфон в съотношение 18:9 и четворна камера,  подчертават от производителя.

Двойна предна камера OV 8MP+2MP плюс LED светкамица

Оборудван с двойна предна камера OV 8MP + 2MP, LEAGOO S8 ще ви позволи да видите обектите в по-прецизни детайли, да уловите и съхраните всички вълнуващите моменти от живота.

Двойна задна камера Sony 13MP+2MP

Благодарение на двойната задна камера Sony 13MP + 2MP и по-голямата, F2.0 апертура, LEAGOO S8 дава с 20% повече светлина, в сравнение с F2.2 апертурата, което ще ви позволи да снимате при по-слаба осветеност и да откриете един напълно нов свят през нощта.

LEAGOO S8 има удивителен безрамков екран с тънка едва 1 мм рамка. Дизайнът 18:9 и съотношението от 85% между екран и тяло на смартфона удължават неговата визия за още по-дълбоко зрително изживяване. С висококачествена CNC метална рамка и грациозно изработен заден капак, LEAGOO S8 предлага най-удобното захващане и атрактивни ефекти, изтънчена комбинация от индустриален дизайн и материална наука.

Дизайнът на LEAGOO S8 се отличава с ултратънка рамка – 1 мм, супер тънко тяло – 69 мм и съотношение между екран и тяло – 85%.

Вторият хитов продукт, LEAGOO KIICAA MIX, е достъпен за покупки с отстъпка от $60!

В YouTube е публикувано видео, което разкрива достойнствата на смартфона:

Ето и основните характеристики на LEAGOO KIICAA MIX:

  • безрамков дизайн
  • 5,5-инчов Sharp FHD дисплей
  • 8-ядрен процесор MT6750T 1.5GHz CPU
  • 3GB RAM / 32GB ROM
  • двойна задна камера OV 13MP+2MP
  • предна камера OV 13MP
  • 90% съотношение екран-тяло
  • Type-C цифров аудио изход без загуба на качество
  • CAT 6/4G мрежова поддръжка
  • преден скенер за пръстов отпечатък с 0,1 сек. за отключване
  • батерия LG 3000 мАч
  • бързо зареждане 5V2A
  • операционна система Android 7.0
  • цена на дребно: $139,99

KIICAA MIX има екстремно опростен дизайн, който отстранява прекомерните линии и очертания, правейки ъглите много по-естествени. Съотношението между екран и тяло при KIICAA MIX достига 90%, което заедно с 2.5D-извитата повърхност, подобна на водна капка, приковава погледа, независимо какъв е зрителният ъгъл. С дебелина само 7,9 мм и правилен преход на радианата от външните страни към задния капак, KIICAA MIX създава приятно усещане за ръката.

Въпреки че KIICAA MIX е мобилен телефон с 5,5-инчов екран, тялото му е по-малко в сравнение с останалите 5,5-инчови устройства, като е по-близо до стандартните 5,0-инчови смартфони, което го прави удобен за боравене с една ръка.

С 5,5-инчов безрамков и ясен Full HD 1920×1080 екран, покрит със защитно стъкло Corning Gorilla Glass 4, KIICAA MIX предлага огромно съотношение екран-тяло за по-голяма картина в малко пространство. Изображенията изглеждат живи като в реалния свят.

Два параметъра говорят достатъчно за въздействието на екрана: яркост – 400ppi и съотношение екран-тяло – 90%.

Процесът на аудио кодиране и декодиране в смартфона е преобразен, благодарение на слушалките с интерфейс Type-C, които преодоляват тясното място в звука –  3,5-милиметровия жак, достигайки наистина чисто цифрово безжично предаване на музика от мобилния телефон към слушалките, със звуци, които сякаш са от природата.

Оборудван с двойна задна камера OV 13MP + 2MP, KIICAA MIX ще ви позволи да разглеждате виртуални обекти в реалната среда с отлични детайли. Лесно ще можете да уловите и съхраните всеки вълнуващ момент от живота си.

Със сензор OV 13.0MP, предната камера позволява отлично фокусиране върху селфи субектите. В комбинация с предна допълваща светкавица и мигновена функция за красота, селфито наистина може да има спиращ дъха ефект.