Brother пуска бързи и леки скенери за бизнеса

Новите скенери на Brother се справят с голям набор от медии наведнъж

Ново поколение скенери за бизнеса на японската компания Brother се отличават с бързина, компактни размери и лекота на употреба. Моделите са насочени към малки и средни компании, които работят с множество хартиени документи.

ADS-2200 и ADS-2700W предлагат изцяло нови функции и сканират с 45% по-бързо от предхождащите ги модели, съобщиха от производителя. Двата модела предлагат скорост до 35 двустранни, цветни страници в минута.

Новата гама скенери на Brother може да се справи с голям набор от медии наведнъж без нужда от предварително сортиране. Това включва двустранно отпечатана хартия А4, фото хартия, пластмасови ID карти и релефни карти с дебелина до 1,32 мм, както и касови бележки.

Високото качество на изображението се постига чрез вградена обработка и корекции

ADS-2200 и ADS-2700W са лесни за използване в режим на автоматично сканиране към предварително указани локации, при което не се налага намеса от потребител. Те могат да сканират директно към USB флаш драйвове, което спестява включването на компютър и позволява много бързо сканиране на документ за среща или за пренасяне в електронен вид.

Когато изходната тава е сгъната към тялото на устройството, то има размери, близки до тези на лист А4, като така се вписва във всяка офис среда.

Високото качество на изображението се постига чрез вградена обработка и корекции. Към тези функции спада премахването на дупки от перфоратор, настройка на цветовата тоналност, заличаване на следи от маркер и мастило, на линии от ръбовете на хартията и допълнително подобряване на текстовите символи.

Водещият модел ADS-2700W притежава пълен набор от функции като кабелна LAN връзка и Wi-Fi, възможност за сканиране към мрежова папка и FTP/SFTP. Благодарение на съвместимостта с Windows, macOS и Linux, двата скенера се интегрират във всякаква ИТ инфраструктура.

С малките си размери, скенерите на Brother се вписват във всяка офис среда

Цветният LCD тъч екран с диагонал 7,1 см на ADS-2700W позволява мигновено изпращане на сканираните документи според предварително конфигурирани профили. Може да бъде активирана заключваща функция, която гарантира високо ниво на сигурността на данните в офиса и това напълно отговаря на потребностите на 45% от бизнесите (според проучването) да покриват стандарти за конфиденциалност, законови и регулаторни изисквания.

Моделът ADS-2200 предлага опростен режим на работа с бутони, които активират дейностите по сканиране само с едно натискане.

Новата гама скенери на Brother ще бъде налична на пазара в България от началото на декември на цени, започващи от 579 лв. без ДДС, уточниха от офиса на японската компания у нас.

Коментар