Излиза iPod-джаджа за музикални маниаци

Компаниите продължават да пускат на пазара нови джаджи, които задоволяват капризите на музикалните фенове. Плеъри се комбинират с най-различни технологични уреди, предмети от бита, облекло и какво ли още не.

Друга тенденция е музикалните устройства да предоставят все повече функции. "MusicJam Mixer" за потребителите на iPod е именно такова многофункционално устройство, предназначено за маниаци.

Портативният аудио миксер на компанията Cerventis идва с висококачествен микрофон, своебразна стойка за него и AC адаптер. Освен слушане на музика, джаджата предоставя възможности за пеене през микрофона, различни аудио ефекти, както и миксиране на музика. Към нея дори може да се включи електрическа китара и да се използват вградените ефекти "Tone" и "Distortion".

Приложенията на продукта са най-различни. MusicJam ще се ползва за репетиции при пеене и свирене, като „караоке”, от любители ди-джеи и др. При него шумовете са малко, а качеството на звука е на ниво, така че MusicJam може да намери приложение при публични изяви или запис през стандартните RCA жакове.

Цената, която трябва да платите, за да се сдобиете с джаджата, е около $230.

Коментар