Vernee Active – супер здрав, с мощен хардуер

Vernee Active изглежда като обикновен смартфон, но това е много здрав модел, с едни от най-добрите характеристики за този клас устройства

Заздравените смартфони, със специални защити от външни въздействия, печелят все повече фенове. Тези устройства отговарят перфектно на нуждите на съвременния динамичен човек, който работи, спортува, обича туризма и екстремните преживявания. Здравият, устойчив на всевъзможни въздействия смартфон е желан спътник за все повече потребители.

Нов представител на тази категория е 4G моделът Vernee Active – супер здрав и същевременно лек и тънък, без компромиси с останалите функции, с отлични хардуерни параметри.  Както предполагате, това не е евтино устройство, но в момента моделът е достъпен на специална цена от около 280 долара в рамките на кампания за предварителни поръчки в онлайн магазина Tomtop.

Vernee Active работи безотказно на всякакви места, независимо от природните условия

Смартфонът на Vernee има размерите на нормален смартфон, удобен за носене и употреба,  като същевременно предлага всички желани защити от рискови въздействия, а изчислителните му възможности превишават тези на останалите смартфони от категорията на „здравите”, или т.нар. „rugged phones”. Моделът разчита на мощен осемядрен процесор Helio P25 Octa на 2,39GHz, допълнен от 6GB RAM и 128GB ROM, а това означава безкомпромисна производителност за приложения и игри, при намалена консумация на енергия.

Vernee Active е сертифициран по международния стандарт за водоустойчивост IP68, но освен това е защитен от прах, от удари и при падане. Без значение дали е във вода, на сняг, в планина или пустиня, Vernee Active – направен от метал и пластмаса – ще работи перфектно, без страх от промените в природните условия, казват от производителя. Става въпрос, разбира се, за умерени, а не екстремни въздействия с вода или удари.

Задният капак на Vernee Active е направен от материали, използвани за военни цели

Екранът на този ултра здрав телефон е просто перфектен – 5,5-инчов с 2.5D извивка, направен по технология IPS, с резолюция FHD 1920×1080 пиксела и защитно стъкло, което е с 5 пъти по-здраво от нормалното. Благодарение на уникалната технология за усещане на светлината, ще виждате изображенията на екрана ясно дори под слънцето.

Две камери с висока резолюция гарантират качествено заснемане на вълнуващите картини и моменти. Основната камера, разположена на гърба на устройството, има резолюция 16 мегапиксела, а предната камера за селфи е 8-мегапикселова. Моделът разполага със задължителните Wi-Fi и Bluetooth модули и GPS приемник, а също така поддържа NFC комуникации.

Смартфонът на Vernee e сертифициран по стандартна за водоустойчивост IP68

Vernee Active  работи под управление на актуална операционна система Android 7.0,  надградена с фирмения интерфейс VOS за разширена функционалност. Смартфонът има два слота за сим карти, реверсивен USB Type-C порт за захранване и прехвърляне на данни, а батерията предлага внушителен капацитет от 4200 мАч. Устройството има размери 15,67х8х1,12 см и тежи около 198 грама.

В момента Tomtop предлага 1000 бройки от Vernee Active на специална цена от $279,99, която е валидна в периода от 14 до 25 декември, след което смартфонът ще се продава за $319,99. Доставката на устройството от Tomtop е безплатна, а в комплекта са включени още захранващ адаптер, кабел за данни и ръководство за потребителя. Можете да ползване този смартфон в мрежи 2G, 3G и 4G.

Коментар