Фадата взе най-висок статут на Oracle партньор

Фадата стъпи на най-високото ниво в йерархията на Oracle при работа с партньори, придобивайки статут на Oracle Certified Advantage Partner, съобщиха днес от компанията. Така тя получава разширени възможности за осъществяване на техническа, консултантска и маркетинг поддръжка за продуктовото портфолио на Oracle.
Партньорската програма на Oracle има три нива: стандартно (Oracle Partner), за доказани партньори (Oracle Certified Partner) и най-високо (Оracle Certified Advantage Partner -OCAP). Фадата е втората фирма в Югоизточна Европа, която покрива изискванията на статут OCAP.
Фадата и Технологика са първите в България ИТ фирми с толкова висок партньорски статут, като извеждат страната ни на първо място в региона по този показател.
Една компания кандидат за OCAP статут трябва да изпълни строги изисквания на Oracle по отношение на нивото на квалификация на персонала и да има опит, доказан в поредица от успешни проекти и внедрявания. Друго задължително условие за придобиване на този най-висок статут е наличието на специална демо среда.
“Придобиването на статута Oracle Certified Advantage Partner е закономерен резултат на изключително успешното сътрудничество на Фадата със световния ИТ лидер”, коментира Анри Леви, президент на Фадата.
Компанията е реализирала едни от най-сложните и интересни проекти на база Oracle в България и по света. Фадата локализира голяма част от пакета Oracle Financials, Procurement и Inventory за българския пазар и внедри за първи път у нас решение от групата на Оracle Process Manufacturing в Оргахим, Русе.
Фадата участва в съвместни международни проекти с Oracle в Италия и Унгария. Компанията създаде и един от най-актуалните застрахователни продукти в света – ИНСИС, внедрен във водещи компании от сектора.

Коментар