Софийската филхармония интегрира еPay-Go в сайта си

Концерт със световноизвестната цигуларка Патриция Копачинская е част от новата програма на филхармонията

Софийска филхармония вече има изцяло нов и модерен уебсайт, в който почитателите на класическата музика ще намерят информация за предстоящи събития, вплетени със съвременното изкуство.

На новия уеб адрес sofiaphilharmonic.com посетителите могат да купуват билети онлайн, като не е нужно тяхното разпечатване на хартиен носител. Това улеснение  е резултат от интегриране на платформата еPay-Go в уебсайта на филхармонията.

Всеки, закупил билет през онлайн системата, получава електронен пропуск с индивидуален код, който представя на входа на събитието от своя мобилен телефон или таблет. За допълнително удобство, билети за концертите могат да бъдат закупени и на касите на EasyPay в цялата страна.

Едно от най-вълнуващите предстоящи събития в програмата е концерт на световноизвестната цигуларка Патриция Копачинская. Тя, заедно със Софийска филхармония и маестро Найден Тодоров ще представят „Концерт за цигулка” на Шьонберг – една от ключовите творби в историята на съвременната музика, на 21 декември 2017 в зала „България” от 19 часа. Концертът ще се излъчва и на живо в онлайн платформата ePay-Go.

Патриция Копачинская е най-вълнуващият цигулар на нашето време, казва единодушно публиката след нейните концерти. Наричат я „музикален екстремист” заради неповторимото звучене на нейната цигулка и сценичното присъствие, което няма аналог.

ePay-Go Билети и Събития е платформа за продажба на билети онлайн, която поддържа всички методи за плащане и позволява на организаторите на събития в страната да генерират билети в удобна и достъпна дигитална среда. Платформата е част от платежната система ePay.bg.

Коментар