Модулни Esprimo Mobile издържат и на течност

Напълно конфигурируеми мобилни компютри от нисък ценови клас пусна на нашия пазар Fujitsu Siemens Computers.
Моделите Esprimo Mobile идват с вградени UMTS/HSDPA модул и камера за свързаност навсякъде и по всяко време, разкриха вчера мениджъри от компанията на среща с партньори и журналисти.
Отличителна особеност на новите лаптопи е защитената от разливане на течности клавиатура.
Освен това Esprimo Mobile следват цялостна фамилна концепция, която позволява използване на общи аксесоари, като например порт репликатор и втора батерия. Лаптопите са изпълнени в черно-сребристо-сива гама.
Esprimo Mobile съчетава понижено тегло, дълго време за работа на батерия и неограничени възможности за свързаност, обобщи Здравко Димов, продуктов мениджър в българския офис на Fujitsu Siemens Computers.
Междувременно компанията обяви партньорската програма Fit4Partner. Инициативата включва обучения, сертификация, стимулиране и брендиране с отличителни за Fujitsu Siemens Computers партньорски атрибути, обясни Лора Иванова, мениджър за партньорите риселъри в търговското представителство.
Още 12 български компании бяха оторизирани за партньори на Fujitsu Siemens Computers и получиха сертификати в различни категории. Търговското представителство стартира и нови инициативи за стимулиране на продажбите.

Коментар