М-Тел освободи от такса фиксираните си услуги

Нова кампания на М-Тел освобождава от месечна такса фиксираните услуги HomeBox, OfficeBox и VoiceBox.
Клиентите на оператора ще могат да се възползват от промоцията в продължение на до три месеца, в зависимост от абонаментния план, който изберат. На символичната цена от 1 стотинка на минута ще се плащат разговорите към всички фиксирани мрежи в страната.
В допълнение, операторът въвежда нов тарифен план за бизнес потребителите на M-Tel OfficeBox и VoiceBox. С опция Мобилен VPN клиентите получават допълнително до 600 безплатни минути на месец за разговори към всички номера във фирмата и цена 1 стотинка на минута след това. Така фирмите вече могат да включат в бизнес групата си номерата както на мобилните, така и на фиксираните си телефони от М-Тел, за да се възползват от преференциалните цени за разговори.
М-Tel HomeBox и M-Tel OfficeBox предоставят едновременно фиксиран телефон и достъп до интернет съответно за частни и бизнес клиенти, а услугата M-Tel VoiceBox предлага фиксиран телефон както за дома, така и за офиса. Активирането на всяка от услугите отнема само броени минути, а телефонната връзка с национално покритие вече е достъпна и в най-отдалечените и изолирани части на страната, уточниха от оператора.
При сключване на договор, клиентите получават безплатно устройството, необходимо за ползване на услугите. Всеки потребител има възможност да говори от стационарния си телефон към всички фиксирани и мобилни мрежи в България, както и към международни номера, без първоначална такса за разговор.
С всяка от трите фиксирани услуги клиентите получават безплатни минути за разговори към фиксирани мрежи и към избрани мобилни номера. В допълнение, с потребителите на M-Tel HomeBox и OfficeBox получават и безплатен трафик за достъп до интернет.

Коментар