Portable Privacy Eraser Free – заличава следите

С помощта на Privacy Eraser Free можете да заличите активността си в уеб и на локалния РС

Портативната версия на приложението Privacy Eraser Free може да се ползва удобно от флашка на всеки компютър, без инсталация, за да изтрие историята на сърфирането в мрежата и следите от последните активности на Windows потребителя.

За да ползвате ефективно Portable Privacy Eraser Free, достатъчно е само да свалите zip файла на програмата, да го разопаковате и да пуснете изпълнимия файл, който започва да сканира компютъра и ви дава възможност да заличите следите от активността си в уеб и на локалния РС.

С помощта на Portable Privacy Eraser Free можете да извлечете статистика за достъпните за изтриване регистрови ключове и стойности, както и на файлове и папки за премахване заедно с информация за техните размери.

Резултатите от сканирането се показват в няколко категории, съответстващи на инсталираните уеб браузъри, използваните приложения или Windows Explorer. След това можете да изберете подходящо действие измежду „Quick Clean” (Бързо изчистване), „Clean and Restart” (Изчисти и рестартирай) и „Clean and Shutdown” (Изчисти и изключи).

Предвидени са няколко раздела, които позволяват настройки на операциите в процеса на чистене – „Windows” за системните данни, „Browsers” за данните от браузърите и „Applications” за приложенията.

Нещо повече, модулът „File Shredder” дава възможност за постоянно изтриване на чувствителни файлове от системата, като намалява в голяма степен шанса да бъдат възстановени. По подобен начин, „Drive Wiper” премахва скритите области с данни от диска.

Наличен е още модул „Tools” за достъп и работа със системни инструменти като Windows Startup Manager, Uninstaller и System Restore. Като цяло, тази безплатна програма не само заличава следите от активността на потребителя, но и освобождава пространство за съхранение, изтривайки ненужните данни.

Даунлоуд: Portable Privacy Eraser Free

Коментар