Glary Tracks Eraser – изтрива следите от компютъра

Glary Tracks Eraser заличава следи от компютърна активност и освобождава дисково пространство

Glary Tracks Eraser е полезен софтуерен инструмент, с чиято помощ можете да изтриете от локалния компютър всички следи от дейността си, например временни интернет файлове, бисквитки, история на сърфиране, търсения и др.

Програмата предотвратява следенето и защитава неприкосновеността на потребителските данни. Освен това спестява значително дисково пространство, което преди са заемали временните или ненужните файлове.

Glary Tracks Eraser може да анализира важни области от компютъра, за да открие ненужните файлове, след което показва резултата в добре структуриран вид. Програмата извлича информация за последните използвани документи, списъка със запомнените от Windows търсения, данните в буфера, временните файлове и съдържанието на кошчето. Само с един клик можете да ги премахнете от компютъра си.

Освен ненужни файлове от Windows, Glary Tracks Eraser търси и ненужна информация, която създават браузърите. С помощта на тази програма можете да премахнете историята на сърфиране, бисквитки, информация за автоматично попълване на уеб форми, временни интернет файлове и Index.dat.

Действието на програмата не е ограничено само до Windows и браузърите, а се простира и към редица други приложения като Windows Media Player, Flash Player, Wordpad, RegEdit и Windows Defender, като позволява лесно изтриване логовете за възпроизвеждане, работа с документи и т.н.

В заключение, Glary Tracks Eraser има две главни предимства: тя подсигурява неприкосновеността на потребителя и освобождава дисково пространство. Само с няколко клика можете да изтриете от локалния компютъра следите от действията си в интернет и при работа с други приложения.

Даунлоуд: Glary Tracks Eraser

Коментар