Free Internet Window Washer – чисти следите от сърфиране

Free Internet Windows Washer чисти следите от над 100 приложения, вкл. популярни браузъри

Free Internet Windows Washer чисти следите от над 100 приложения, вкл. популярни браузъри

Безплатната програма Free Internet Window Washer изчиства следите от компютърна активност, вкл. действията в интернет и с офлайн приложения. Като цяло, това е лесна за използване програма с добре организиран интерфейс.

Настройките (Wash Settings) позволяват конфигуриране на нещата за премахване, чрез удобна организация в табове. Можете да изтривате Windows файлове, както и информация, свързана с браузъра и приложенията, вкл. IE файлове, историята Windows Recent Documents, файловете от кошчето (Recycle Bin), временните файлове, Microsoft Office History, историята на Google Search и Yahoo Search, както и на Windows Media Player.

Програмата поддържа над 100 приложения, вкл. популярни браузъри като Internet Explorer, Firefox и Opera. Предвиден е отделен инструмент за управление на стартиращите процеси, който изисква администраторски права.

Налична е също възможност за планирано автоматично почистване през определени интервали от време. Програмата консумира малко системни ресурси и може да работи добре и на по-стари версии на Windows.

Даунлоуд: Free Internet Window Washer

Коментар