CCleaner вече работи нормално с Windows 10

С излизане на новата операционна система Windows 10, Microsoft въведе ограничения спрямо някои програми за оптимизация от рода на CCleaner, която е един от най-популярните продукти в своя клас.

Microsoft препоръчва на потребителите да създадат точка за възстановяване на системата, преди да използват CCleaner или други подобни програми. Нещо повече, Windows 10 може да изтрива самостоятелно такива програми.

CCleaner е едно от най-известните приложения за изчистване на компютъра от ненужни файлове и записи в системния регистър, оптимизация и повишаване на производителността.

По-рано Windows 10 премахваше самостоятелно CCleaner, но подобно поведение предизвика недоволство сред потребителите. След последното обновление, програмата функционира в обичайния си режим.

Коментари по темата: „CCleaner вече работи нормално с Windows 10”

добавете коментар...

  1. Мъдьо Мъдев

    Проклетите Windows 8, Windows 8.1 и Windows 10 са проектирани за мобилни устройства. Били по-нови, по-бързи… по-майната им. Като тръгнат да говорят, аз имам Windows 10, по-нов е от твоя Windows 7, стига булшитове. Само като захванеш Windows 10 и вече се чудиш откъде да туийкнеш, за да работи това и онова. Не можеш да спреш скапаните ъпдейти, даже и книга за милиони да пишеш без да си я записал, пак няма да те пита, той решил направо да се рестартира. Почти всичко с клизмичка става. На дърт задник, памперс му трябва, ама друг да му го сложи. Идеята е за мобилни устройства и това е положението. Предупреждават да правиш точка за възстановяване за CCleaner, какво доверие си имат, какъв продукт, дрислива хълка.
    Да сме живи и здрави

  2. Иван

    Бай Пешо you are right!

  3. бай Пешо

    Глупава и невярна ” новина” ! Инсталирам ccleaner отдавна и към днешна дата-тоже. Единствената програма за почистване на регистъра и от ненужни файлове,която НИКОГА не ми е правила проблем било в XP,7/8/10. Майкрософт даже и да са давали подобни “съвети”,не е имало проблем с програмата под windows 10.По старите версии на ccleaner(преди 5.12) не почистваха само регистъра на мс ейдж.

Коментар