Три DJI дрона за панорамно видео и селфи

Водещият производител на дронове DJI актуализира офертите си за някои модели с настъпване на новата година. Безпилотните устройства, наричани още квадрокоптери, изпълняват различни мисии, вкл. заснемане на панорамно видео и селфи.

DJI Spark Mini RC Selfie Drone  

DJI Spark е двуосов мини дрон, който се побира на длан и е перфектен за селфи

Малкият квадрокоптер DJI Spark се позиционира като дрон за селфи. Моделът се отличава с няколко интелигентни режима (Intelligent Flight Modes), двуосов механичен гимбал и 12-мегапикселова камера. Spark е способен да излети от дланта и да се задържи на желаната височина. С помощта на жестове можете да си правите селфи и да контролирате дрона на разстояние до 3 метра. Цената на DJI Spark е €497,29 при въвеждане на купон HKSparkC в онлайн магазина GearBest.

DJI Mavic Pro Mini RC Quadcopter

DJI Mavic Pro e способен да предава видео на разстояние до 7 километра

Едва колкото бутилка вода в разгънато състояние, DJI Mavic Pro е най-портативният, мощен и сложен дрон в портфолиото на DJI. Мини квадрокоптерът може да предава видео на разстояние до 7 км, отличава се с най-малкия 3-осов гимбал за стабилизация и безкомпромисна камера за заснемане на 4K UHD видео. Дронът може да лети със скорост 18 м/сек. в продължение на 27 минути. Mavic Pro е достъпен на цена от €881,21 при въвеждане на купон HKMavicC.

DJI Mavic Pro Platinum Foldable RC Quadcopter

DJI Mavic Pro Platinum е усъвършенствана версия на Mavic Pro, с повече аеродинамика

Квадрокоптерът DJI Mavic Pro Platinum, базиран на Mavic Pro, предлага значителни подобрения. Този модел се отличава с повече аеродинамика, подобрена енергийна ефективност и намален с 60% шум при излитане и кацане. Дронът може да лети в продължение на 30 минути с едно зареждане и да снима видео с резолюция 4К UHD, контролиран от разстояние до 7 км. Цената на DJI Mavic Pro Platinum в момента е   €806 (с купон HKPlatinum).