Gocomma Power Charger Adapter – зарежда 3 джаджи

Gocomma има три USB порта и дисплей за тока и напрежението

Броят на мобилните устройства и друга електроника, която ползваме, се увеличава и понякога не достигат контакти за зареждането им. Едно просто и достъпно решение може да ни спести някои неудобства.

Захранващият адаптер Gocomma Power Charger Adapter може да зарежда едновременно до три устройства от един електрически контакт, като за целта разполага с три USB порта.

Gocomma се включва към контакт с параметри 100-240V / 50-60Hz, а на изхода осигурява 5V/3A (макс.). Вградена „умна” технология разпознава автоматично типа на мобилното устройство и подава максимално захранване.

Gocomma може да зарежда едновременно до три устройства

В допълнение, предвидени са защити срещу късо съединение, пренапрежение и претоварване. Адаптерът има и дисплей, който показва стойностите на напрежението и тока.

Gocomma Power Charger Adapter е лесно преносимо устройство с тегло само 64 грама, подходящо за домашна употреба и при пътувания. Адаптерът се предлага на цена от $7,99 в онлайн магазина GearBest, съвместим е с популярните смартфони на Samsung, Huawei, Sony и други брандове, може да се ползва също за зареждане на камери и MP3 плейъри.