Мобилната верига 2be привлече нов ПР мениджър

Веригата за мобилни технологии 2be назначи нов ПР мениджър. Преслава Георгиева ще отговаря за връзките с медиите и вътрешните комуникации. В нейните ангажименти влизат реализацията на комуникационните програми с различни партньорски организации и стратегията за корпоративната социална отговорност на 2be.
Преслава има дългогодишен опит в областта на връзките с обществеността, съобщиха от 2be. Работила е в Action Global communications като ПР мениджър за British Airways и Банка Пиреос – България, както и по различни проекти за неправителствени организации и корпоративни клиенти като AVON България, Intel, Icygen и др.
Преди да се присъедини към екипа на 2be, Георгиева е изпълнявала същата длъжност в ирландската компания за инвестиции в недвижими имоти West Incorporated.
Завършила е „Журналистика и масови комуникации” и „Югоизточно европейски науки” в Американския университет в България, както и магистърската програма по „Управление на връзки с обществеността” в Нов български университет.
2be разполага с над 1000 служители в 126 магазина в страната. Компанията работи с всички телекомуникационни оператори. През септември 2be стъпи с 13 магазина и на македонския пазар, като се очаква до края на годината техният брой да надхвърли 25.

Коментар