CES 2018: Безжичен рутер на D-Link с вграден антивирус

Безжичният рутер D-Link DIR-2680 включва вграден антивирус на McAfee

Нов модел безжичен маршрутизатор на D-Link повишава автоматично сигурността на устройствата в домашната мрежа, благодарение на вграден антивирус от McAfee. Иновативният DIR-2680 дебютира на изложението за потребителска електроника CES 2018 в Лас Вегас.

D-Link DIR-2680 е проектиран в съответствие със спецификацията IEEE 802.11ac, поддържа MU-MIMO и работи в два честотни диапазона. В основата на рутера е чипсет Intel Home Wi-Fi Chipset WAV500, а към него могат да се включат до 128 устройства. Предвидена е и функция за родителски контрол.

Продажбите на D-Link DIR-2680 ще започнат през второто тримесечие на годината, но цената все още не е обявена. Безжичният рутер с вграден антивирус McAfee е изложен на щанда на Intel на CES 2018.

Коментари по темата: „CES 2018: Безжичен рутер на D-Link с вграден антивирус”

добавете коментар...

  1. РубиМайнър

    Лабав джендър и комплексар съм аз, не съм толкова специален момче като теб.. 😉 Сещаш се.. Както казах и преди- Ти си моят герой.. 😀

  2. Anonymous

    По твои твърдения, никой от четящите не го интересува. Това включва и тебе. А ти коментираш. Значи или си нечетящ, или си лицемер. Или лъжеш. Или си комплексар. Аз залагам на последните 2 в комплект. И в добавка, липса на каквато и да е била рационалност, което е силно нехарактерно за ИТ професионалист. Тоест, не стига, че не си ИТ, ами и си позволяваш да коментираш силно специализирани теми, като компютърната и мрежова сигурност. Аз имам диплома и стаж по специалността. Ти кой си? Лабав джендър или просто хейтващ комплексар?

  3. ЛубиМайнър

    Няма да влизам в излишни словестни войни, просто ще ти кажа, че това, което си направил, изобщо ама изобщо, никой от тук четящите, не го интересува! Под непосилна за SOHO, се има предвид най-вече – скъпа.. Естествено, че ти предпочиташ да си мериш ‘интружъна’, ама пак казвам, на никой включително и мен, не ни интересува ти какво си направил.. Радвам се, че продаваш, никому ненужната си юбер,дупер,мега яката ‘защитна’ система.. Не хейтвам, просто казвам, да се осъзнаеш. И понеже имаш ‘такава система’, ще ти кажа така – Ти си моят герой! 😀

  4. Anonymous

    Пич, могже ли да си толкова неумен? Разбира се, че имам интружън детекшън систем в къщи. Бих ти казал и на какво е базирана и как съм я направил за да ми е лоу латенси и да не ми забавя нито трафика, нито гейминга. И, не съм я купуал. По – скоро съм я продавал, а си е лично мой проект. Непосилна е за СОХО ако си балък. Ако си професионалист знаеш какво правиш 😉
    А СОХО от твойта усат звучи като ХОМО ;))) Не, че знаеш какво е де ;)))
    Бахти и хейтъра грозен необразован ;))

  5. LubyMiner

    И ко прайм сега като ще ни следят телевизията, като не я гледаме..
    Анонимъз не се опитвай да мислиш, щото виждам как направо ти се разтапя главата… 😀 Интрузии е нова дума някоя.. Иначе ако е интружън, то такива има, ама се съмнявам точно ти тролче, да си купиш за вкъщи такава гъзария.. 🙂 Де късмет.. И с антивируси и с интружън детекшън системи има и спуф детектори и кви ли не още варианти, енд пойнт секюрити и блабла, ама са цифра, която не е посилна за SOHO.. Ама ти де да знаеш кво е SOHO.. 🙂

  6. Anonymous

    Антивирус в рутера не е нова идея. При положение, че всички крайни устройства имат антивируси, не виждам никаква нужда от такъв в рутера. По – скоро е нужна система за предотвратяване на инрузии.

  7. Saevar

    стойте надалече от тея пе.дали Д-линк, опитват се да следят домашния трафик на хората за гледане на нелегална телевизия, филми и т.н.

Коментар