LETV LeEco Le S3 X626 – десетядрен FHD фаблет

LETV LeEco Le S3 X626 е поместен в златист, цялостен метален корпус, който му придава стилен вид

Големите смартфони, или т.нар. фаблети, с FHD екрани стават все по-достъпни устройства. Можете да се сдобиете с подобен модел с отлични параметри, вкл. мощен процесор и голям обем памет на цени под 200 долара.

Със своите характеристики, фаблетът LETV LeEco Le S3 X626 вероятно си струва всеки цент. Това устройство на цена около 135 долара в глобалния онлайн магазин Tomtop предлага 5,5-инчов екран с резолюция FHD 1920×1080 пиксела, 10-ядрен процесор MediaTek Helio X20 на тактова честота 2,3GHz и графичен блок Mali T880 GPU, които не оставят съмнение за високата производителност на модела.

Задната 21-мегапикселова камера на LETV LeEco Le S3 X626 и скенерът на пръстов отпечатък под нея

LETV LeEco Le S3 X626 разполага с 4GB вградена оперативна памет и 64GB постоянна флаш памет, които са предостатъчни за нуждите на мобилните Android приложения. Слот за разширения с карти памет не е предвиден. Устройството работи под управление на операционна система Android 6.0 с достъп до пълния каталог от приложение Google Play Store.

4G фаблетът е на ниво и по отношение на камерите. Моделът предлага 21-мегапикселова основна камера, разположена на гърба, и предна камера за селфи с резолюция 8 мегаписела. Отзад се намира и скенерът на пръстов отпечатък с време за отключване на устройството под една секунда, който гарантира по-висока сигурност за потребителите при работа с фаблета.

5,5-инчовият LETV LeEco Le S3 X626 работи под управление на Android 6.0

Моделът има красив дизайн, с метален „unibody” корпус в златист цвят. Това е двусимов смартфон, способен да работи в разпространите мрежи 2G, 3G и 4G. Доставя се отключен за ползване в мрежите на оператори по целия свят. Налични са също задължителните за всеки смартфон Wi-Fi и Bluetooth безжични модули, както и GPS приемник.

LETV LeEco Le S3 X626 е оборудван с батерия 3000 мАч с поддръжка на технология за бързо зареждане Qualcomm Quick Charge 3.0. Плюс за модела е реверсивният USB Type-C порт, който улеснява зареждането и обмена на данни, тъй като при него няма значение как се поставя кабелът. Освен това Type-C портът осигурява по-високо качество на аудиото при слушане на музика.

LETV LeEco Le S3 X626 поддържа работа с две сим карти в мрежи 2G, 3G и 4G

5,5-инчовият FHD фаблет LETV LeEco Le S3 X626 се предлага в момента на цена от $134,99 в онлайн магазина Tomtop, с безплатна доставка до България. Фаблетът има размери 15,11х7,41х0,77 см и тежи 157 грама заедно с вградената батерия. В комплекта на устройството са включени още Type-C кабел, зарядно и игла за държача на сим картите.

Коментари по темата: „LETV LeEco Le S3 X626 – десетядрен FHD фаблет”

добавете коментар...

  1. Пламен

    Има същия от 2години и сега има проблем непрекъснато се рестартира!
    От къде може да се намери безпроблемен софтуер за да се преинсталира?

Коментар