Lingwin N1 – обикновен телефон с базови функции

Lingwin N1 е четирибандов телефон за използване в 2G мрежи, с основно предназначение – разговори

В света на смартфоните, които вече интегрират възможности на изкуствен интелект, все още има място и за „добрите стари” телефони, предназначени преди всичко за разговори, но и с някои полезни допълнителни функции. Тези евтини и издръжливи устройства понякога са напълно достатъчни за нуждите на обикновените потребители.

На цена около 10-12 долара, например, е достъпен Lingwin N1 – четирибандов телефон, който се доставя отключен за ползване в мобилни 2G мрежи: GSM 850/900/1800/1900MHz по целия свят. Устройството има малък 1,77-инчов екран, физическа клавиатура и два слота за стандартни сим карти.

Освен за разговори, което е основното му предназначение, Lingwin N1 предлага още FM радио, калкулатор, запис на аудио, календар, игри, аларма, поддръжка на MP3/MP4 и възможност за снимки с вградената 0.08MP камера със светкавица, разположена на гърба.

Lingwin N1 поддържа работа с две сим карти и има батерия с капацитет 600 мАч

Телефонът разполага с 32MB RAM и 32MB ROM, безжичен модул Bluetooth V2.1 за хендсфри комуникации и общуване със съвместими устройства, както и с USB слот за зареждане и обмен на данни. Батерията има капацитет 600 мАч за цял ден разговори или седмица в стендбай режим. Поддържат се няколко езика, вкл. английски, немски, руски, но български не фигурира сред тях.

Lingwin N1 се продава за $10,99 в глобалния онлайн магазина GearBest, като при въвеждане на купон GBMBP търговецът дава отстъпка от 8%, а доставката струва $1,08. В комплекта на устройството са включени батерия, захранващ кабел и ръководство за потребителя. Телефонът има размери 11,30×4,90×1,33 см и тежи 49 грама.