WordCreator – генератор на произволни думи

Програмата WordCreator се явява безплатен инструмент за генериране на случайни думи и съхраняване на резултата във файлове с формат TXT, CSV, XLSX или HTML.

Този олекотен софтуер може да се ползва, например, за генериране на пароли. Програмата поддържа филтрирани резултати, може да брои символите и да записва статистика.

WordCreator е портативно приложение, което не изисква инсталация – достатъчно е да пуснете изпълнимия файл с подходящ потребителски интерфейс. Програмата има две цели – създаване на нови думи и преброяване на знаците в специфични стрингове текст.

WordCreator създава нови думи и брои знаците в избрани стрингове текст

При конфигуриране на програмата се изисква единствено да укажете дължината и броя на думите, които искате да генерирате, като използваните срички се изброяват  в отделен панел. Като цяло, приложението е лесно за усвояване, но има и много настройки, които могат да се изследват и прилагат, ако искате да филтрирате по-прецизно резултатите.

Можете да разгледате списък с разширени срички на множество езици, както и да използвате персонализирани произволни списъци. Що се отнася до брояча, просто трябва да поставите текста, който ви интересува, и програмата ще генерира статистика за използването на всеки символ.

Официална страница: WordCreator

Коментари по темата: „WordCreator – генератор на произволни думи”

добавете коментар...

  1. МИРО

    ДА
    НЕ

  2. Anonymous

    вода
    уикипедия
    монета
    средновековие
    компютър
    човек
    телефон

Коментар