M-HORSE Pure 2 – 4G смартфон 18:9 на изумителна цена

M-HORSE Pure 2 е голям, 5,99-инчов смартфон със съотношение на страните 18:9

Докъде могат да паднат цените на смартфоните? Очевидно, до неподозирано ниски нива, ако съдим по едно ново предложение в голям онлайн магазин. Става въпрос за устройство от категорията на фаблетите с екран 18:9 за по-малко от $130, а дори и наполовина от тази цена…

И така, моделът се нарича M-HORSE Pure 2 – това е 5,99-инчов 4G смартфон във формат 18:9 и резолюция HD, осемядрен процесор, двойна задна камера, 4GB оперативна памет и 64GB постоянна. Онлайн магазинът Tomtop предлага фаблета за $129,99, но днес и утре (24 и 26 януари) ограничени бройки от устройството ще се продават на двойно по-ниска цена – само $65, обявиха от онлайн магазина.

M-HORSE Pure 2 поддържа режим за управление на устройството с една ръка

С рамка от алуминиева сплав, M-HORSE Pure 2 е здраво устройство, с 2.D извит Samsung дисплей, тънка рамка и стъклено заден капак. Големият мултитъч дисплей с диагонал 5,99 инча поддържа HD резолюция 1440×720 пиксела. Съотношението на страните е актуалното 18:9, което несъмнено осигурява много по-пълноценно потребителско изживяване от досегашните 16:9 модели.

Достойнство на M-HORSE Pure 2 е и двойната задна камера Sony 13MP + 2MP със светкавица и автофокус, за заснемане на ясни изображения. При увеличение (зум), основните лещи снимат, а допълващите се грижат за цветовете, яркостта и чистотата на изображенията. Предната камера за селфи има резолюция 8MP и специален режим за разкрасяване.

Стъкленият заден капак на M-HORSE Pure 2 с двойната камера и скенера на пръстов отпечатък

Достъпният ценово фаблет M-HORSE Pure 2 стъпва на чипсет MediaTek MTK6750 с осем ядра Cortex A53 на тактова честота 1,5GHz и графичен блок Mali T860. Процесорът е допълнен от 4GB оперативна памет и 64GB постоянна памет, с възможност за разширение с micrSD карти с капацитет до 256GB. Подобна хардуерна конфигурация гарантира гладка работа на приложенията, видеото, популярните игри и други занимания със смартфона.

M-HORSE Pure 2 разполага с реверсивен USB Type-C порт

Фаблетът е оборудван с несменяема Samsung батерия 3800 мАч, която според производителя осигурява до 420 часа в стендбай режим, 48 часа за 4G разговори, 16 часа видео и 14 часа за игри. M-HORSE Pure 2 се зарежда през реверсивен USB Type-C порт, който може да се ползва също за обмен на данни с компютър, както и за слушане на музика с високо качество.

M-HORSE Pure 2 работи под управление на операционна система Android 7.0, с достъп до магазина за приложения Google Play, с два слота за сим карти и съвместимост с всички разпространени мрежи – 2G, 3G и 4G. Налични са също задължителните за всеки смартфони безжични модули Wi-Fi и Bluetooth, както и скенер на пръстов отпечатък. Устройството има размери 15,65х7,5х0,82 см и тежи 210 грама.

Ограничени бройки от M-HORSE Pure 2 ще се продават само за 65 долара

В момента тече „snap sale” кампания на M-HORSE Pure 2, в рамките на която днес и утрe (след 12.00 ч. на 24 януари) ще бъдат продадени по 5 броя от модела на цена от само $65. Останалите бройки се продават също на изключително ниска цена от $129,99. Комплектът на устройството включва самия смартфон, захранващ адаптер, USB кабел, игла за сим и ръководство на потребителя.

Коментари по темата: „M-HORSE Pure 2 – 4G смартфон 18:9 на изумителна цена”

добавете коментар...

  1. Кирчо

    Нищо не ме интересува, което няма поддръжка на 5G.
    Какво от това, чи бил с 8 ядра когато никога няма да работят едновременно и 8-те.
    Омръзна ми да ме базикат, подбарват шпионските програми от Google, Apple, Facebook – вече не искам нито android нито iphone. Почти във всички популярни продукти са вградени боклуци, които събират лични данни за пичалба. Требе да има и други алтернативи пишете и за тях. Пиши и за телефони, които са просто телефони и нищо друго.

  2. ха

    Това 18:9 си е просто съотношение 2:1!!! Що пък не го написахте 126:63???
    Тези удължавания на дисплеите само лъготят клиентите, защото при еднакви инчове на диагонала е нужна реализацията на много по-малко работна площ (и съответно може да се продава на по-ниска цена). А удължаването изобщо не е в ползва на удобството…

Коментар