Пет топ монитора Philips дебютират на ISE 2018

Няколко нови монитора с марката на Philips се очакват на изложението ISE 2018 в Амстердам – акцентът е върху супер резолюциите, брилянтните цветове и високата продуктивност

С фокус върху цветовете и супер резолюциите ще участва на изложението ISE 2018 компанията за монитори MMD, лицензен партньор на Philips Monitors. Най-голямото шоу в света за внедряване на аудио-видео системи, ISE (Integrated Systems Europe), ще се проведе от 6-9 февруари 2018 в Амстердам.

Сред новите модели на MMD е 328P6AUBREB, който предлага просторен QHD IPS дисплей с пълен набор от цветове и широки зрителни ъгли. Особено подходящ за бизнес употреба, мониторът предлага докинг на периферия само с един кабел и USB 3.1 Type-C интерфейс за ултра бърз трансфер на данни. Стойката SmartErgoBase осигурява ергономичен комфорт, а режимът LowBlue запазва добрия тонус при работа, пазейки очите на потребителя.

Опростено свързване и ясни IPS изображения предлага моделът 241B7QUPBEB, който също е подходящ за употреба в офиси. Мониторът от B линията на Philips с USB-C конектор може да се свърже с лаптоп само с един кабел за бърз трансфер на данни и видео, вкл. Full HD картина към IPS дисплея, като при това лаптопът се зарежда. Ултратънките рамки на монитора увеличават до максимум зрителната площ и улесняват създаването на мулти-мониторни конфигурации. И този модел има SmartErgoBase стойка и LowBlue режим, както и режим EasyRead за преживяване като при четене от хартия.

Универсалният модел 243V7QJABF е проектиран за много типове потребители, особено в образователния сектор. Тристранният „безрамков“ IPS 16:9 Full HD дисплей предлага живи изображения открай-докрай, а функции като SmartContrast (за богати черни детайли) и SmartImage (за лесно оптимизиране на настройките на картината) обещават впечатляващ резултат. Технологията Flicker-free, режимите LowBlue и EasyRead означават по-малко умора на очите. В допълнение, този монитор може да се адаптира към всяко място с компактния си тънък дизайн, вградени говорители и възможност за VESA монтаж.

Друг модел, специално проектиран за образователния сектор, е 241B7QPJKEB. Той комбинира ефективност, естетика и екологична технология. Неговият Philips PowerSensor снижава до минимум консумацията на енергия и заедно с използването на 85% рециклирани пластмаси, както и на корпус без PVC/BFR, намалява въздействието върху околната среда. Налични са стерео говорители  и дискретна уеб камера, която изскача само при нужда, а през останалото време стои прибрана в корпуса на монитора.

Моделът 349X7FJEW привлича вниманието със своя извит екран с UltraWide 21:9 формат, 100 Hz честота на опресняване и технология AMD FreeSync, които го превръщат в избор за професионалисти. 34-инчовият дисплей поддържа резолюция 3440×1440 пиксела, а тънките рамки допринасят за модерния външен вид. Функция MultiView позволява едновременно изобразяване на сигнал от два независими източника. Мониторът разполага с HDMI интерфейс за дигитална връзка, DisplayPort и USB 3.0 порт за бърз трансфер на данни, докато мобилните устройства се зареждат. Предвидени са настройки на височината за по-добър комфорт.

Коментар