2be отваря нов магазин във Велико Търново

На 15 септември 2006 година във Велико Търново отвори врати нов магазин от веригата 2be. Той се намира на първия етаж на Mall Велико Търново на ул. „Оборище” 18 и е вторият магазин на 2be в старопрестолния град.
По случай откриването, от 15 до 17 септември 2006 година,  всеки клиент на новия магазин участва в томбола и петима от клиентите на магазина спечелиха по един телефон Alcatel OT E260. Наградите бяха изтеглени на 17 септември от 19.30 часа по време на Бирения празник в града от Васко Кръпката, рок група Каскадьори, Камен Кацата и Шкумбата.
Новият магазин е разположен на площ от над 130 кв. м и внего жителите и гостите на Велико Търново могат да открият най-изгодните оферти и на трите мобилни оператора, както и пълната гама мобилни телефони, цифрова техника, аксесоари, hi-tech устройства, оборудване и периферия от продуктовото портфолио на 2be. Магазинът предлага възможност за тестване на продуктите и разполага със специално обособена зона за обслужване на бизнес клиенти.
Новооткритият магазин предоставя повече удобство на клиентите на 2be в града и им дава възможността да получат компетентно и любезно обслужване, да се запознаят с атрактивните промоции и новите предложения на 2be, както и да платят месечните си сметки за услуги на БТК и vivatel.
Откриването на новия магазин във Велико Търново е част от разширяващата се мрежа от магазини на компанията в страната и е в съответствие със стратегията на 2be да осигури на своите клиенти надеждна мобилна комуникация и да направи високите технологии достъпни.
Предстои откриването на магазини в градовете Горна Оряховица, Тетевен, Своге и София.

Коментар