Huawei Mediapad M3 Lite 8 – таблет за работа и забавление

Премиум таблетът Huawei Mediapad M3 Lite 8 предоставя 8,0-инчов FHD IPS дисплей

Нов таблет Huawei Mediapad M3 8 Lite влиза от този месец в магазините на Виваком на конкурентна цена, с тарифен план от телеком оператора.

Huawei Mediapad M3 Lite 8 е мощно устройство за работа, индивидуално или семейно забавление. Той предлага 8,0-инчов FHD IPS дисплей, разполага с памет от 32GB и звук с високо качество, благодарение на сертифицираните от Harman Kardon стерео високоговорители.

Моделът е по-малкият брат на Huawei Mediapad M3 Lite 10, но не му отстъпва. Има същата резолюция 1920×1200, което води до по-качествена картина, благодарение на по-високата пикселна гъстота. Задвижва се от осемядрен 1,4 GHz процесор Qualcomm и същата платформа Huawei EMUI 5.1, базирана на Android 7.0 Nougat.

И двете камери на Huawei Mediapad M3 Lite 8 имат резолюции по 8 MP, като акцентът е най-вече на селфи камерата, която се ползва и за видео разговори. Устройството идва с предварително инсталирани приложения от Huawei като HiCare за здравославен начин на живот и Kids Corner за най-малките в семейството.

Матовото покритие на задната страна е устойчиво на петна и пръстови отпечатъци.

Дизайнът на таблета дава усещане за висок клас устройство, благодарение на корпуса от специално обработен алуминий и модерния биометричен сензор. Матовото покритие на задната страна е устойчиво на петна и пръстови отпечатъци.

MediaPad M3 Lite 8 ще се предлага от този месец в магазинитe на Виваком на цена от 13,90 лв. на месец с план i-Traffic XXL+, уточниха от компанията.

Коментар